Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ryfka!

Odstawiłam Alprox

Polecane posty

Gość Ryfka!

Odstawiłam z dnia na dzień 6mg Alproxu. Mija już 22 miesiące jak go niebiorę,a nadal mam objawy poodstawienne tyle że w mniejszym natężeniu. Kurde ile to jeszcze będzie trwać? Bo już nie wyrabiam

Gość Ryfka!
Tak wiem że jestem głupia! Ale czasu już nie cofnę! Co się stało to się nie odstanie. Mam nauczkę na całe życie. Chciała bym się tylko dowiedzieć od ludzi którzy to przeszli ile jeszcze to dziadostwo będzie mnie męczyć?

Gość enkepenke
to nie sa objawy odstawienne bo one trwaja krocej ja odstawialam benzo z dnia na dzien i mialam przez 2 tyg objawy odstawienne.

Gość zobacz sobie tutaj
Niektore objawy moga trwac i do 3 lat po odstawieniu. Zalezy jak dlugo bralas. Ale jakbys brala dlugo to sama nie dalabys rady zejsc z takiej dawki, wiec podejrzewam, ze to nie byl dlugi okres.

Gość zobacz sobie tutaj
Sorka, za te "nie wierze" ;) bo jak bralas niedlugo to moglas sama odstawic bez problemu. Ale wtedy nie jest mozliwe, zeby jakiekolwiek objawy trwaly tyle czasu.

Gość Ryfka!
Brałam długo bo 5l z tym że zaczełam od 0,5 przepisane przez lekarza rodzinnego na nerwicę,a skończyłam na 6mg bo wyrobiła mi się tolerancja na lek. Znam tą stronkę pani profesor i miałam wszystkie objawy. Ja naprawdę to tak odstawiłam.

Gość Ryfka!
Enkepenke: A co to może być?

Gość enkepenke
niewiem a jakie masz objawy wogole?moze masz caly czas nerwice?

Gość Ryfka!
Lęk,bóle mięśni i stawów ale to już jest w małym natężeniu.A Dużo objawów już mi ustąpiło takich jak przyspieszony puls,ból i zawroty głowy,przelewanie w sercu itp.

Gość gość3333333
Podejrzewam, że to co przechodzisz to po prostu niewyleczona nerwica - o ile w ogóle można się tego wyleczyć w sensie takim żeby pobrać leki i je odstawić. Ludzie latami biorą leki przeciwdepresyjne bo nie mogą odstawić czy nawet zmniejszyć dawki za bardzo nie mogą a te leki podobnież nie uzależniają.

Gość Ryfka!
Gościu3333333 Ja tam już wolę nie eksperymentować z żadnymi lekami. Depresanty też uzależniają. Wolę przeczekać już tą końcówkę objawów.

Gość gość
Cześć, Mama do odsprzedania 2 opakowania Alprox po 30 tabletek (razem 60 tabletek)- jedno opakowanie 0,5 mg (za 13,50zł), drugie opakowanie 1 mg (za 23 zł) – data ważności 11.2018 i 01.2019 Oraz Sulpiryd TEVA : 1) 2 opakowania 100 mg po 24 kapsułki hermetycznie zamknięte (razem 48) 2) 1 opakowanie 100 mg napoczęte, gdzie jest 20 kapsułek hermetycznie zamkniętych 3) I 28 kapsułek 100 mg zapakowanych oddzielnie w małym foliowym woreczku (przez jakiś czas udawałam, że biorę i przekładałam do tego małego foliowego woreczka..)- daty ważności to 10.2018 i 01.2019. Razem 96 kapsułek. Za wszystkie 96 sztuk - 28 zł. Wysyłam Pocztą Polską, dlatego plus koszty wysyłki, chyba, że odbiór osobisty w Łodzi. Jeśli ktoś jest zainteresowany proszę o wiadomość: mamamonikalodz@wp.pl