Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariusz na drugie ma dariusz

Mój dziadek i wujek ubliżają mojej dziewczynie!!

Polecane posty

Mam 17 lat! Moja matka jeździ na wózku inwalidzkim, nie mogła się mną zajmować a z moim ojcem nie chciała mieć kompletnie nic wspólnego. Więc mój wujek mimo tego że był wdowcem z trójką dzieci(mam wujeczne dwie siostry i jednego wujecznego brata) wziął mnie do siebie i wychowywał jak swojego syna. Dziadek, też bardzo uczestnicyzł w moim wychowaniu. Moja mama urodziła mnie jak miała 16 lat. Mam dziewczyne, jest trzy lata starsza ode mnie. Było podejrzenie ciąży. Na szczęście to okazał się fałszywy alarm. Ale moja dziewczyna często u mnie sypia, mieszka praktycznie z moją rodziną. Mój dziadek, wujek czy rodzeństwo wujeczne dogaduje jej że chce mnie złapać na dziecko. Ona kilka razy powiedziała że żałuje że nie będziemy rodzicami, powiedziała im to wprost w oczy. Często się z nimi kłóci. Nie wiem jak dalej będzie wyglądał nasz związek.

Gość nie bądź głupi chłopie
weź ją na kilka numerków i zostaw ją ale się zabezpieczaj bo oni się moją że zostaniesz w tak młodym wieku ojcem.

Gość a co to znaczy wujeczne
rodzeństwo?

Gość a co to znaczy wujeczne
i twój wujek pozwala by ona spała u ciebie. Ona na 100% chcę cię wrobic w dziecko.

Wujek jest przeciwny temu by ona spała u mnie, podobnie dziadek. Za rok będę już pełnoletni. Dziadek, powiedział mojej dziewczynie że ona po prostu chce od nas pieniędzy. Bo cu tu nie ukrywać, moja rodzina jest dość zamożna.

Gość wstydź się chłopie
ty myślisz chyba fiutem

Gość jak tu takiej mają nie ubliżać
:O

Gość jesteście wszyscy patologiczni
niestety. Jak twoi opiekunowie mogą pozwalać na taką sytuacje zamiast wyrzucić gówniare na zbity pysk. Już prawie nie byłbyś ojcem. I co? powinni na policje zadzwonić jak ona tak przesiaduje u was.

Gość twój dziadek i wujek
nie ma prawa ubliżać twojej dziewczynie ! a tobie radziłabym się zabezpieczać. Jaka ona ma rodzinę ze w wieku 20 lat "mieszka" u ciebie? nie wydaje ci sie to dziwne? a dlaczego ty nie mieszkasz np u niej ?

Moim zdaniem Twój wujek i dziadek mają rację.Jesteś jeszcze taki młodziutki top z pewnością nie będzie związek na całe życie.Dziewczyna jest wyrachowana i chce się tylko zabawić Twoim kosztem.Przykro mi,że jesteś naiwny i tego nie rozumiesz.Otwórz oczy!!Gdyby nie chciała od was pieniędzy to sama porozmawiałaby z Tobą i pomyślała trochę,że masz dopiero 17 lat i do roli tatusia z pewnością masz trochę czasu.Gdyby miała jakiś honor nie chciałaby też pomieszkiwać z Tobą i sypiać ciągle w domu Twojego wujka.

Gość Piorun wgb
Ta dziewczyna jest zupelnie niodpowiedzialna, skoro w ogole nie bierze pod uwage twojego wieku. Na bycie ojcem jestes zdecydowanie za mlody. Czy ona tego nie wie? Nie widzi? Moze Twoja rodzina ma racje. Zabezpieczaj sie chlopie, tyle w temacie, cale zycie przed toba. Na zalozenie rodziny przyjdzie czas. Ucz sie, baw sie, zdobywaj doswiadczenia.

Gość jego rodzina ma na 100% racje
pomyśl. Sam swojego ojca nie znasz, twoja mama urodziła Cię bardzo wcześnie. Powinieneś być mądrzejszy od swoich rodziców. W końcu masz dziadka, wujka - ludzi których musisz słuchać.