Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak sie zastanawiammm,m

Czy jesli wiem ktora tu z zalogowanych jest jedną z modek,to moge wymienic?

Polecane posty

Czy jesli wiem ktora tu z zalogowanych jest jedną z modek,to moge wymienic? czy to bedzie przesada i zupelnie niepotrzebne? tak sie pytam aby tej osobie problemow nie narobic by wiecej wrog nie naslac :)

Gość do autorki........,
wymien

Gość kbjdfhdefcvfvfvdf
możesz napisać śmiało :P

Gość lookoflooks
kiedys meaaa byla modka,miala nicka modea

a kogo wy obtaawiacie? tak czysto hipotetycznie jak wam sie zdaje?? oprocz mea bo ona sie do tego jawnie przyznala ,to zadna tajemnica, no ale prze to ma wiecej wrogow za samo bycie kiedys modeeeaa hehehe

Gość moze Jagoda,Jenifer?
mea była kiedys ,teraaz juz nie jest, a teraz to moze Jagoda? Jenifer?:D

Gość buhahhahahahhahahahahehehehehe
jagoda hehe dobre

Gość znam jedną na bank
ja znam na bank jedną potwierdzone,,lecz ona nie chce rozglosu ze to ona ,wy tez baardzo dobrze i nawet nie spodziewacie sie kto, co do drugiej to mam przypuszcenia ale to nie jest potwierdzone ,wiec tylko domysl

Gość To chyba jest wiosenna mama
Mam racje?:)

Gość znam jedną na bank
a tak sie pytam, co akurat ci na wiosenną wskazalo? ja mialam inną na mysli uprzedzam zeby nie bylo :)

Gość zaraz sprawdze czy wiosenna
to modka

Gość no a jak to sprawdzisz??
a jak to sprawdzisz ???nie masz dostepu do ich prywatnych kont

Gość To chyba jest wiosenna mama
Swinia jestes i tyle. Tak pomyslalam o wiosennej bo czesto bywa na kafe i to juz od dawna. Ale to tylko takie luzne przemyslenia. W zasadzie nigdy sie glebiej nie zastanawialam ktora z tu piszacych moderuje forum. Po czym wy to poznajecie?

Gość znam jedną na bank
bo jak pisalam,jedną znam i jest to potwierdzone od niej, ale nie moze zdradzac swoich kolezanek kto ma jakiego nika tutaj na kafe, i tego nie zrobiła, a co do drugiej mam podejrzenia, lecz akurat o wiosennej nie myslalam tak szczerze.Ona ma za wiele urwania glosy z dzieciakami chorującymi to ją awet pod uwage nie bralam Lecz napewno pravik NIE jest moderem jak tu domysly chodza, to gwarantuje ze nie

wiosenna nie jest modką. kiedyś (ze 2 lata temu) próbowałam ją zwerbować ale nie chciała. zwerbowałam inną (tez tutaj znaną szeroko ;) ) ale też już nie jest modką.

Gość mea a ty masz wgląd?
Moze Niko?tak strzelam meeaa a masz wgląd do aktualnych mimo ze juz modka nie jestes?masz taką wiedze kto a kto nie od kolezanek z czasow modek??

nie mam niestety wglądu. jak kończyłam moderować to były nas 4 sztuki... ja i ta druga (nie wymienię by nie jeździli po niej jak po mnie ;) ) odeszłysmy. reszta czyli 2 sie nie odzywają. nikt nie odpowiada na maile wysyłane na kafemoderacja@firma.o2.pl to pozwala mi podejrzewać, że redakcja zrobiła jak chciała, czyli pozbyli się moderatorów społecznych i moderują tylko ci z o2. zobacz jak wyglada forum redakcyjne. nie ma śmietnika, nie ma listy moderatorów, nikt nie odpowiada. nie ma modków takich co byli. to juz nie ta kafeteria... pamietacie panią cenzor? :D to był nick zbiorczy, wszystkie miałysmy hasło., teraz tego juz nie ma...

Gość king sajszzzz
a cóż to może znaczyć że ktos jest moderatorem? jakies profity, konsekwencje? oświećcie

żadnych profitów. robiłysmy (liśmy bo był swego czasu jeden facet :D ) to za free. tak szczerze to po 2 latach moderowania nikt mi ani dziękuję ani pocałuj mnie w doopę nie powiedział. chamówa ze strony redakcji. był tylko zapieprz. a konsekwencje owszem były i są do dzisiaj: w postaci mieszania mnie z błotem ;)

Bo wiadoma mi osoba ogolnie siedzi w o2,nie tylko na kafe jest, a tlen ma kilka portali pod sobą nie tylko kafe ,wiec to sie zgadza co ty mea piszesz i to wszystko jest prawda:)

generalnie zarówno portal o2, jak i kafeteria, jak i pudelek... i pare innych tworów nalezy do jednego człowieka: michała brańskiego

i jak tylko wpadną tu modki z o2 to zaraz skasują ten temat :P swoją drogą ciekawi mnie czy brański im płaci... mogliby chociaz dziękuje powiedziec za te zarwane nocki...

freee,freee,freeee

Gość wspolniczka to zapewne
zapewne mea twoja towarzyszką byla asiamt, aj fink soł, ale nie zdradzaj lepiej prawdziwego loginu bo za sam fakt juz iskry lecą za samo bycie :)

ide spac ;) do rana pewnie topiku nie bedzie ;) takze pozdrawiam

a ta osoba jest od ponad roku tutaj modeną i zalogowana rowniez pod swoja prywatną ksywką, wiec dobry rok juz minal od jej dzialanosci ,nawet chyba jzu 1.5 rok u zaraz bedzie

paaaa

Gość .....nbvbv,
a czy to takie istotne?