Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malinowaaa

Na własne życzenie pozwalam mu się ranić

Polecane posty

Gość Malinowaaa

Jestem w fatalnej sytuacji. Kocham faceta, który nie odwzajemnia moich uczuć. Zresztą cała nasza sytuacja jest skomplikowana. Facet raz twierdzi, że chce być ze mną, że chce mnie całą tylko dla siebie a na następny dzień mówi, że to nie ma sensu jak będziemy razem bo on i tak mnie zdradzi. Jestem tak głupia, że pozwoliłabym mu na te zdrady byle by tylko był przy mnie. Wolę cierpieć z powodu zdrad niż żyć w bólu, że jego nie ma bo tego bym nie zniosła. Nie musi mnie kochać, ale niech będzie przy mnie. Znajomi mówią mi, że jestem ładną, wartościową kobietą, która ma wiele do zaoferowania i zasługuję na kogoś kto to doceni jednak dla mnie liczy się tylko on...

Gość Uśmiechnij się do niego
Już Cię urabia jak ciasto.Tylko tak dalej a skrzywdzisz go sama.Odbije sie na nim to strasznie.A przede wszystkim na Ciebie.

Gość sefregrgtr
taa pierdolenie "jestes tala ladna, wartosciowa" i do tego moj ulubiony tekst "zaslugujesz na kogos lepszego niz on, na pewno znajdzie sie taki co na ciebie zasluguje i cie nie zrani blablabla" latwo im gadac takie bzdury, niech mi ktos postawi przed nosem takiego faceta to nie bedzie problemu i zrezygnuje z tego "zlego". Problem w tym, ze nie ma zadnych facetow, wszyscy to cioty. Po co zostawiac kogos, meczyc sie bez niego i byc w dodatku samym. Moze komus kto po tygodniu jest w stanie poznac kogos nowego latwo przychodza takie rady, ale niestety sa tez ludzie, ktorzy wiele lat sie mecza zeby poznac kogos w kim sie zakochaja i za ta milosc sa w stanie godzic sie na wszystko, bo doskonale wiedza,ze nastepna milosc moze sie zdarzyc za 5 lat

sefregrgtr - a po co masz się zakochiwać? Przecież wszyscy to cioty! Weź się ogarnij a interpunkcja to naprawdę piękna rzecz i troszkę szacunku dla czytających czyli staranności w pisaniu bo bebechy się wywracają. Do autorki: długo tak nie pociągniesz, wykończysz się psychicznie z czasem i będziesz pluła sobie w brodę za parę lat. Aż tak silnych ludzi nie ma, żeby godzić się na zdrady i brak szacunku. Naprawdę uważasz go za wartościowego człowieka skoro tak do ciebie gada i tak postępuje? Naprawdę Ci to wystarczy? Może jednak warto podnieść poprzeczkę i nie słuchać takich desperatek jak sefregrgtr - kurna, jak można taki nick wklepać?

Gość Malinowaaa
Kocham go już 2 lata i po mimo tego, że kręci się koło mnie paru facetów to żaden nie jest w stanie zastąpić mi jego. Jest dla mnie wszystkim. Bez niego nie jestem w stanie ogarnąć tego całego syfu który przytłoczył mi życie. Wiem, że jak go stracę nie poradzę sobie z niczym. Mogę powiedzieć, że jestem wręcz uzależniona od niego. Godzę się na wszystko co chce, byle go tylko nie stracić. Wiele razy przez niego cierpiałam i zawsze mu to wybaczałam. Wolę męczyć się i cierpieć tak jak dotychczas niż żyć bez niego.

poczytaj o narcyzach-socjopatach. Ja 6 lat meczylam sie. Teraz stosuje metode koala.

To czego oczekujesz po założeniu takiego wątku? Bez sensu. Uważasz, że nic z tym nie zrobisz wiec po co tu piszesz ? Cierp dalej bo jak widać Ci to pasuje.

Gość singielka800
ze śmieciem tak bywa

Gość Drake_
Patrzę i widzę.."pozwalałabym mu na wszystko", "ja stosuję metodę koala"..i pytam się, co tu k$%#a się dzieje? Co to wogóle jest? Bóg stworzył człowieka. Człowiek zaczął ewoluować. Wy kobietki jesteście poza łańcuchem ewolucji..nie wiem..urodziłyście się bez mózgu? Wiecie co to jest, prawda? W głowie,podobne do kalafiora!