Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcinoss22

Moja dziewczyna ma wielką łechtaczkę, która

Polecane posty

Gość Marcinoss22

mnie obrzydza, wygląda jak mały penis z główką :( w dodatku w czasie sexu z jej cipki wyłazi pełno białego jakby sperma co to jest ?

Gość Marcinoss22
no w zasadzie też tak myślałem :P w sumie ma mało kobiecą figurę i małe cycki, a w zasadzie ich brak :( za to twarz ma bardzo ładną i nogi, ale momentami zaczyna mi opadać jak myśle o tym i w czasie sexu musze sobie wyobrażać ładne cipki.

Jak ci sie nie podoba to ja zostaw... Dopiero teraz zobaczyles jaka ma łechtaczke? A te biale cos to - wydzielina.

Gość ojchłopczechłopcze
albo jestes prawiczkiem,albo nie chodziłes na wdż lub nie miałeś biologii i kolegów w szkole, chłopaku ogarnij sie. a teraz dobrotliwiej,ma jaka ma, nic na to nie poradzisz, mozesz tylko pokochac, a to białe to oznaka podniecenia,czyli w sumie komplement w twoja strone, kumasz?

Gość Marcinoss22
mi sie wydaje, że te białe to jakaś infekcja albo grzybica, a takiej cipki poprostu nigdy wcześniej nie widziałe zresztą jak moge być prawiczkiem ? szczupła laska, a taka cipka bez kitu wygląda jak główka penisa ! nie lubie jej robić minetki ona lubi jak jej ssam tego mini peniska i strasznie ją to podnieca, a ja sie czuje jak gej jakiś :(

Gość szparek
Ja pitolę...

Gość ty chyba jesteś chory
albo inteligentny inaczej :classic_cool:

Gość Marcinoss22
pozatym ten jej mały penisek jak sie possie troche twardnieje ! powaga nie ma sie co śmiać w zasadzie, ale dziwne to jest.

I otrzasnij sie prosze!!! Jezeli uwazasz ze niby ma penisa- zostaw ja, a nie brniesz w to dalej a ona sie angazuje. Znajdzie sobie chlopaka ktory pokocha ja taka jaka jest.

Gość Marcinoss22
jak mi może coś lecieć skoro mam gumke ? to ewidentnie leci z jej cipki ! wygląda tak samo jak sperma jest białe i gęste identyczne w zasadzie nie wąchałem, pozatym poprostu pisze ze ma dziwna cipke z mini peniskiem ciekawe czy można to zoperować ?

Gość wali innych
A ty to spijasz swinio

Gość zooperuj sobie mózg
może się uda :classic_cool:

Nie ty naparwde nie rozumiesz co sie do Ciebie pisze... To jest damski orgazm wiesz? Podniecasz ja i z tego powinienes byc dumny, a nie szukasz tu jakis chorob. A wargi sromowe, operuje sie, ale czy w Polsce, hmm nie wiem, ale nawet gdyby to co? Powiesz jej sluchaj nie podoba mi sie twoja cipka, musisz zrobic sobie operacje bo mnie to obrzydza i bla bla bla. Jak ty sobie to wyobrazasz?

Gość usmiać się można haha
faktycznie wydzielina podczas podniecenia jest ale jest przezroczysta nie jest biała, więc faktycznie jak ma kolor spermy to z dziewczyna może coś jest nie tak ! jesli tak cie obrzydza to ją zostaw nie rozumiem po co zmuszać sie do bycia z kimś i do seksu z nim? ruchać możesz kogoś innego

Gość usmiać się można haha
czarna ty to masz chyba 15 lat albo i mniej i nie rozumiesz co autor pisze - laska ma duzą łechtaczkę a nie WARGI łechtaczki nie zoperujesz puknij się !

Do usmiac sie mozna- Faktycznie jestes bardzo madry(ra) Łechtaczke da sie zoperowac! Poprostu sie przejezyczylam z tymi wargami! A co do wydzieliny to jest koloru bialego i jest rownierz przezroczysta!!! Owszem moze byc na cos chora jezeli jest nie przyjemny zapach. Jezeli nie ma to specyficznego zapachu wszystko jest jak najbardziej ok. I nie mam lat 15!!! Moglabym polemizowac na ten temat ale nie warto!!!

Gość Facio_taki_jeden
Nigdy nie spotkałem kobiety z białą wydzieliną, chyba bym się tego brzydził...

Gość do autora tematu
a moze to jest tak zwany "szczatkowy penis", poczytaj o tym w necie , albo zaakceptujesz albo poszukaj z "normalna " lechtaczka, co do sluzu u kobiet bywa roznie , jak dochodzi do tego smrodek na bank jakies zapalanie,

Gość sdfytgijkpl
Łechtaczki, tak jak i wargi sromowe są przeróżne, malutkie, większe i naprawdę duże oraz o różnych kształtach. Problem ginekologiczny/zdrowotny, w sensie fizycznym, jest wtedy, kiedy kobieta przez swoją budowę,w tym miejscu, w jakiś sposób 'cierpi', czyli ma jakieś problemy zdrowotne, jest narażona na otarcia, infekcje, odczuwa stały dyskomfort, nie jest w stanie współżyć z mężczyzną itd. itp. Wtedy zalecana jest operacja. Inny problem, to kwestia psychologiczna. Często, z punktu widzenia ginekologicznego, problemu nie ma, ale kobieta ma jakieś kompleksy, zahamowania, nie akceptuje swojej budowy itd. To się odbija na jej życiu, np. sferze seksu. Wtedy zaleca się najpierw wizyty u psychologa, a jak to nie pomoże, to operację, która może, ale wcale nie musi, dać upragnionych efektów. Ja wiem, jak potrafią być duże łechtaczki. Widziałam na zdjęciach. Rzeczywiście przypominają małe penisy. Łechtaczka jest odpowiednikiem męskiego penisa. Te duże łechtaczki, dla wielu ludzi, wyglądają brzydko, ale są i tacy, którym się podobają, nawet bardzo. Na pewno, fizycznie, taka łechtaczka może dać więcej przyjemności kobiecie, podczas seksu, o ile kobieta umie i chce czerpać z tego przyjemność oraz siebie akceptuje. Łechtaczka to jest bardzo czułe miejsce na mapie erogennej ciała kobiety ;) Jeśli chodzi o wydzieliny z ciała kobiety to mogą być różne: *śluz niepłodny (białawy, gęsty) *śluz płodny (prawie bezbarwny, 'uciągliwy') *lubricatio *upławy - objaw choroby *mastka

Gość gość
Ja mam ogromną łechtaczkę i bardzo sobie to chwalę. We wzwodzie ma od 10 do 13 cm długości i ok. 10 cm w obwodzie. Jedyny problem to plaża :).

Gość gość
mnie obrzydza, wygląda jak mały penis z główką smutas.gif x o fuj :o

Gość gość
Chyba wygoogluje bo aż nie wierzę że takie istnieją :(

Gość gość
O k****a fuuu :( jak pindol u psa bleeee żałuję że to widziałam :D

Gość gość
Dziś przeczytałam że mężczyzna to przekształcona postać kobiety. To prawda jednak :D

Gość gość
Ja mam ogromną łechtaczkę. W zasadzie przypomina penisa. We wzwodzie ma ok 10 cm długości i ok 8 w obwodzie. A jestem kobietą w 100%. Największy kłopot jest na plaży, bo mam zbyt dużo w bikini. Przy podnieceniu wkładam ją sobie do pochwy i jest super.

Gość gość
Autor tego wątku jest trollem lub przygłupem. Albo nawet i jednym, i drugim.

Gość gość
Jeśli wydzielina jest biała, ma grudki, jak twarożek, coś podobnego do serka grani to na pewno dawno nie leczona grzybica pochwy. Wtedy łechtaczka i reszta jest napuchnięte i bardzo czerwone. Nie bierz tego do ust, bo dostaniesz grzybicy w jamie ustnej, a to okropne i ciężko się leczy

Gość gość
haha dobry temat sprzed 6ciu lat :D

Gość gość
wielkie wargi są ohydne ble