Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ruda nieśmiała

Chłopacy w klasie źle mnie traktują

Polecane posty

Gość ruda nieśmiała

Cześć, chodzę do 1liceum i żałuję, żałuję że wyszłam z gimnazjum, już pierwszego dnia zaczepial mnie dwóch kolegów z klasy, mówili jako to nie jestem ładna itp, wiedziałam że robią sobie jaja - wyczuli że jestem nieśmiała i znaleźli kozła ofiarnego teraz codzień się ze mnie nabijaja albo mnie obmacują, wiedza że nic im nie zrobię - są więksi odemnie, jak to faceci mam koleżanki ale to takie kumpele na papierosa, nie pomogą mi :/ ma sa k r a

Gość ruda nieśmiała
Wiem co teraz napiszecie że jestem ruda, nic nie warta - w dupie to mam. Wiem co ludzie o mnie myślą, są uprzedzeni - ich też mam gdzieś, jeszcze do mnie ktoś wyciągnie rękę o pomoc :O zobaczymy wtedy

Gość przesadzasz
Ja chodze do 1technikum i jest u nas ruda dziewczyna. Kazdy ja lubi bo jest mila,madra i mozna wyjsc na szluga. Pokaz, ze jestes fajna czy cos. Zreszta nie wiedzialem, ze w liceach są jeszcze dzieci takie, ktore dokuczają:D

Gość ŚLICZNA RUDA
i co z tego że jesteś ruda ? ja teraz też jestem - dla Niego 😘 a może koledzy jednak nie chcieli Ci dokuczyć tylko zaczepić :)

Jak można dać sobą tak pomiatać? Po części Cię rozumiem, sama zmieniałam szkołę a towarzystwo dało mi do zrozumienia, że tam nie pasuję. Najgorsze co możesz zrobić w takiej sytuacji to nie reagować, weź się w garść ;)

Gość Białe wino.
Ofiarami stajemy się, bo nie reagujemy w odpowiednim czasie. Agresorzy sami nigdy nie odpuszczają, musisz zareagować. Postrasz ich jakoś, zgłoś to gdzieś, dyrektor, pedagog. Muszą zareagować, podobne sytuacje miały miejsca w szkole i czasami finał był tragiczny. Szkoły są więc wyczulone, musża zareagować.

Gość torba z paskiem
Hej, ale rude włosy są piękne, czemu masz kompleks? Nie myśl tak, a dupków opieprz. Nie daj się im.

Gość Nie dają ci
z pupy do paszczy? :(

Gość mojitomaja
Wiem coś o tym a może jeszcze bardziej boleśnie... Przez 2 lata byłam szykanowana... nie wiem za co... Za to że się uczyłam? siedziałam w 1 ławce... z 36 osobowej klasy na koniec 4 kl zrobiło sie tylko 8! Walczyłam i wygrałam reszta poległa... Nie poddałam się!

Gość ruda nieśmiała
Tyle że ja nigdzie nie mogę zgłosić - nie chce wyjść na sprzedawcę, zresztą nawet taka nie jestem nie wiem czemu daje sobą pomiatac to przez kompleksy z dzieciństwa - tata mi wmawial że jestem ruda parszywa i nic nie warta, a robił tak bo nikt poza mną w rodzinie nie miał rudych włosów to myślał że ja nie jego -

Gość Ciszej, ciszej!
Z tymi rudymi włosami. Zobaczysz levviatan cię dopadnie i zamolestuje, a to straszny prawik.

Gość Ruda z Wyboru :)
Nie daj się! Wiem co mówię, bo całą podstawówkę, gimnazjum i pół liceum zawsze był ktoś, kto się mnie czepiał. W podstawówce mieli za co, bo byłam mądralińska :D W gimnazjum już nie, za to przytyłam i uważałam że nikt mnie nie lubi, to mnie nie lubili. A w liceum już taka byłam przyzwyczajona że nie dałam się do siebie zbliżyć :) A potem do mnie dotarło: KIEDY ZACZĘŁAM CHOĆ TROCHĘ LUBIĆ SIEBIE I PRZESTAŁAM PRZEJMOWAĆ SIĘ IDIOTAMI, NAGLE ZNALAZŁAM ŚWIETNYCH PRZYJACIÓŁ. Jak cię obmacują to strzel z plaskacza, pokaż że się nie dasz. A jak zaczepiają to ignoruj, ich rajcuje to że odpowiadasz :)

Gość Ruda z Wyboru :)
co do taty, który krytykował - witam w klubie, zresztą nie tylko tata. Musisz się z tego wygrzebać, im szybciej tym lepiej. Wiesz jaka jest różnica między optymistami i pesymistami? Są równie niezrównoważeni, tylko optymiści żyją dłużej :) Jak pójdziesz na studia to nie będą się liczyć ludzie z liceum. Olej debili, przylej jak trzeba, a jak będzie poważnie to idź do dyrektora, powiedz że się nie dasz. I UWIERZ W SIEBIE, JESTEŚ PIĘKNA I WYJĄTKOWA, WIESZ JAK MAŁO JEST RUDOWŁOSYCH NA ŚWIECIE? Ja się muszę farbować dla tego pięknego koloru, a tak nigdy się nie osiągnie tego prawdziwego, jesteś SZCZĘŚCIARĄ!!!

Gość v ffrdfe
przesadzasz-,,pokaż że jesteś fajna czy coś''?Ile ty masz lat?Nie musi na siłę się zmieniać żeby im się przypodobać i żeby łaskawie dali jej spokój,nie mają prawa jej gnębić czy macać,możesz to autorko zgłosić wychowawczyni albo na policję ,oni się znęcają i molestują cię a to jest karalne

Gość mysla ze jestesmy latwe
jestes ponizana bo sobie na to pozwalasz ... nie masz buzi aby sie odezwac ? nikt nie kaze tobie byc niemilym i pyskatym ale upomniec sie mozesz.... zreszta zalozylas juz ten topik wczesniej uzyskalas pare informacji aby sie wziasc w garsc ... jak se poscielisz tak sie wyspisz... a to ze ruda nie znaczy okropna chociaz wtedy napisalas ze jestes ruda i pryszczata - nie zaladnie to brzmialo

Gość prawictwo pospolite121
znam piegowatą laske , co drugie słowo jakie używa zaczyna sie na k ..