Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamylka_w23

Leze tera w szpitalu...poronienie:((

Polecane posty

Gość kamylka_w23

...i zostaje do jutra na obserwacji,odeszly wody,potem po 2godzinach zaczelam mocno krwawic ze skrzepami,skurcze od 2 dni ale tabletek rozkurczowych nie chce,jest mi bardzo smutno,pochlipuje w ciemnej sali szpitalnej a moj facet sobie spi na fotelu obok mojego lozka... Boje sie bo nie wiem jak to dalej bedzie wygladalo..porod?czy samoistne wydalenie?mam dola:( moja 1sza ciaza..

Gość aabbccddee.,.,f
a który to był tydzień ciąży?

Gość kamylka_w23
ok.20ty

Gość kamylka_w23
a moge to jeszcze jakos uratowac np.lezac?

Gość aabbccddee.,.,f
Jest przyjęte,że do 20 tyg. jest poronienie, a po to już tzw. przedwczesny poród. Płód jest już na tyle duży że prawdopodobnie będziesz musiała urodzić własnymi siłami. Jestem w 24 tyg ciąży więc domyślam się co teraz musisz czuć... :( trzymaj się

Gość aabbccddee.,.,f
"a moge to jeszcze jakos uratowac np.lezac?" no ale co Ci lekarz powiedział? dziecko jeszcze żyje???? wcześniaki ratuje się od 24 tygodnia

Gość kamylka_w23
adziekuje,ale nie wiem czy bede w stanie sie utrzymac od poczatku wszystko bylo okej ciaza niskie ryzyko itd..jestem zalamana zara przychodzi polozna sprawdzic temp.i cisnienie.. Nie moge spac,boli mnie to bardzo te skurcze ale wytrzymuje dla dziecka..

Gość kamylka_w23
chodzi mi o to ze moze to tylko poronienie zagrazajace,usg mam z samego rana boje sie:(

Gość co zrobisz z plodem??
co masz zamiar z tym plodem zrobic? oddac szpitalowi do utylizacji czy cos innego? zakpac w ogroku?

Gość zniesmaczony ginekolog
co to za denne prowo. Jasne, krwawila, wody jej odeszly a oni polozyli ja na noc i dopiero rano usg i nawet niewiadomo czy dziecko zyje? Puknij sie w leb ty psychopatko

Gość mamacozabralasmoka
wspolczuje autorko/;/