Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamacozabralasmoka

ODKĄD NIE MA SMOKA, WSTAjE WCZEŚNIE RANOO...

Polecane posty

Gość mamacozabralasmoka

mamy, kobietki czy jak oduczalyscie od smoczka to też wystąpiły problemy ze spaniem. U nas z zasypianiem nie ma problemu, ale za to corka zaczela wczesnie rano wstawac... z reguły spala do 8.30- 9, a teraz pobudka 6 rano:/... Cora w grudniu skonczy 2 lata i w sumie to sama sie pozbyla smoczka, bo go poprostu przegryzla, bardziej jej sluzyl do zabawy, krecenia w zebach i gryzienia. Przedwczoraj calkowicie go przegryzla i wytlumaczylam jej ze teraz nie bedzie jej juz potrzebny, niby zaakceptowala sama wyrzucila go do kosza... ile to bedzie trwalo z tym spaniem jakie macie doswiadczenia???

Gość pozdrowienia ...........
Fajnie masz mój syn i tak się budzi o 5-6 normalnie więc ciesz się, że choć na chwilę mogłaś pospać do tej 8 ja nigdy. No i 2 lata smoczek to stanowczo za długo moim zdaniem.

Gość mamacozabralasmoka
no ona od poczatku tak spala do 8, 9.... co do smoka wiem mój błąd, ze wogole nauczylam tego smoka, ale urodzila sie jako wczesniak, ja ja karmilam piersia tylko 4 miesiace w miedzyczasie spedzila troche w szpitalu i tam sama pilegniarka na dzieciecym zalecila dac"zatyczke" od tamtej pory sie z nim nie rozstawała tak do ponad roku. Potem dawalm tylko do spania ale zawsze byl:/ a teraz to juz klopot straszny

Gość co ma smok do tego wstawania?
z tego co piszesz był do zabawy w ciągu dnia a nie że spała z nim.

Gość Brox-bi
Wybacz szczerosc. Kolejny leniwiec, ktory siedzi z dzieckiem w domu? I ma problem, bo nie moze sie wylegowac do 9, bo dziecko wstaje? Nie wiesz co zrobic? Kup smoka i bedziesz znowu miala spokoj :P

Gość rita,rey
pierdolicie farmazony ze za dlugo ja ssaalam smoczka do 5roku zycia i jakos nic mi nie jest.a moj zrygz jest idealny.

Gość pozdrowienia ...........
rany jaki wstyd do 5 roku

hej autorko mam własnie podobny dylemat ale nie chodzi o spanie własnie córka przegryzła smoczek a ma 21 miesiecy i powiedzielismy jej ze juz nie smoczka bo go przegryzła nie dajemy jej jesli chodzi o spanie zasypianie na noc ok ale w dzien jest problem nie moze usnac co oge zrobic zeby zasypiała bez smoczka czym moge zastapic poradzcie dzieki