Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trudne

poroneinie bez skrzepów

Polecane posty

Gość trudne

Cześć, mam takie oto pytanie? czy któraś z Was poroniła w 7 tc? I odbyło się to bez skrzepów? Niestety mój gin jest na urlopie, i nie wiem czy to normalne? Proszę o jakąś wypowiedź

Gość zau
To idź do innego gina -zrobi ci usg i się okaże co i jak,.

Gość Jak się krwawi
w ciąży to się odrazu do szpitala jedzie.

Gość trudne
u mnie na wsi to nie takie proste, szpitala nie mam, a w ośrodku przyjmuje jeden gin, który to też jest wieś obok. bez samochodu jest ciężko.

Gość Jak się krwawi
Wymyślasz. Ronisz ciąże i siedzisz na tyłku...Jakbyś nawet zadzwoniła po karetke to prawdopodobnie przyjadą w takim przypadku.

Gość zau
No ale na co ty liczysz? Przecież ci nie powiemy czy poroniłaś czy nie. W ciąży każde krwawienie musi być sprawdzone przez lekarza. Nie ma nic pewnego w tej chwili.

Gość zostaw kotke w spokoju
Jezeli krwawisz lub mocno plamisz samym plynem to moze to byc conajwyzej objaw obumierania ciazy. Poronienia polaczonego z wydaleniem zarodka (nawet w tak wczesnej ciazy), uwierz mi - nie pomylilabys tego z niczym innym i raczej nie mialabys watpliwosci.

Gość dziwna jestes
ja jak dostalam krwawienia w chyba 8 tyg jakos w nocy i odrazu do szpitala pojechalam dali mi luteine i cos jeszcze nie pamietam teraz i naszczescie do poronienia nie doszlo a ty siedziszna necie i myslisz... bezsens no chyba ze chcesz poronic.