malinka19m 0 Napisano Listopad 21, 2012 Ile znacie przypadków małżeństw gdzie żony traktują swoich mężów jak bankomaty i generalnie nic poza tym??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malinka19m 0 Napisano Listopad 26, 2012 Nikt się nie wypowie na ten temat?????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sama wychowuję moje dziecko Napisano Listopad 26, 2012 No pierwszy raz przyznaję rację Jaja.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Znam jedno Napisano Listopad 26, 2012 ale sa malzenstwem od roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sama wychowuję moje dziecko Napisano Listopad 26, 2012 Moje się rozpadło, bo ja więcej zarabiałam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sama wychowuję moje dziecko Napisano Listopad 26, 2012 Moje się rozpadło, bo ja byłam bankomatem:D, na dodatek znalazł sobie kochankę:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sama wychowuję moje dziecko Napisano Listopad 26, 2012 No mnie praca goni!!, ktoś musi utrzymać nastolatnie dziecko:P 1000zł, to kieszonkowe:( . Muszę zapierdalać:D Jaja ty tam za 1000zł na browara na tydzień:P Znasz te klimaty:P Zamiast browara polecam wypad na tydzień w góry:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sama wychowuję moje dziecko Napisano Listopad 26, 2012 Związek się rozpadł:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sama wychowuję moje dziecko Napisano Listopad 26, 2012 :P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach