Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozste

Rozstepy dziwna sprawa pomocy!!!!

Polecane posty

Gość Rozste

Pytam mamy ktore maja ten problem! Czy rozstepy moga pojawic sie niezaleznie od przyrostu tkanki tluszczowej??? Jestem szczupla, nie zmienialam diety, nie jestem w ciazy, fakt brzuch mam zaokraglony jak sobie pojem ale nigdy nie mialam rozstepow!!! Caly brzuch w malych kreseczkach wczoraj myslalam ze mi sie sweter odcisnal ale dzisiaj to ciagle tam jest!!!

Gość zau
owszem -szczupli też mogą mieć rozstępy.

Gość szz
ja też tak mam, nie jestem w ciąży i nigdy nie byłam, nie przytyłam gwałtownie, jestem szczupła a całe uda od wewnętrznej i zewnętrznej strony mam w rozstępach. Robią sie nawet pod kolanem

Gość mmmmm33333
Bo rozstepy zaleza od rodzaju skory ja w.ciazy przytylam 30 kg ktore udalo mi sie.zrzucic i nie mam ani jednego

Gość Rozste
Ale ja jestem po 2 ciazach i w zadnej nie mialam ani kreseczki!!!!:(a teraz ni z tego ni z owego nagle mi wyszly????

Gość zau
A może zawsze bbyły tylko ich nie widziałaś bo były drobne i od razu jasne.

Gość Rozste
No wlasnie nie, bo bym zauwazyla. Tyle czasu. Wczoraj dopiero zauwazylam ale bylam pewna ze odcisnal mi sie obcisly sweterek prazkowany. No ale przez cala noc nie zeszly i dalej sa chociaz mam luzne ubrania!!! Teraz do mnie dochodzi ze milion razy nosilam ten sweter a nigdy wczesniej nie zauwazylam po nich " rozstepow" :O

Gość zau
Może to efekt jakichś zmian hormonalnych w organizmie?

Gość Rozste
Byc moze. Przeczytalam artykul z linka i faktycznie to moga byc hormony... A ja myslalam, ze na rozstepy wplywa tylko gwaltowne tycie lub chudniecie albo zla dieta. Jak widac nie tylko!:O

Gość rozstepowa dama
ja w ciazy przytyłam tylko 8 kg, wszystko poszło w brzuch. rozstepy mam takie ze wstyd przed mezem sie rozebrac...