Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie taka jaka być powinna

Czy puszysta..

Polecane posty

Czy puszysta kobieta ma szanse by znaleźć fajnego faceta do rozmowy a może kiedyś do czegoś więcej? mam 31 lat jestem mężatką ale coś się popierdzieliło i chcę znaleźć kogoś z kim bym mogła wszystko...ciekawe czy tak się dam...Pozdrawiam

są gusta i guściki ja uwielbiam :pełne: kobiety a wieszaki są dla mnie wręcz odrzucające , uwielbiam porządną pupcie , fajny cycuś .... Ja z uwagi na to iż jestem dość sporym facetem pewnie tez wolę większe kobiety ..... Co do sexu moze to zabrzmi dziwnie ale miałem okazję pobawiś się z jak to Ty ładnie nazywasz "puszystą" kobietka i było fenomenalnie pod każdym względem . Moje osobiste odczucie ze takie kobiety są bardziej namiętne i zmysłowe .....

on193cm to wytłumacz to innym bo raczej ja straciłam nadzieję :( dziękuję za miłe słowa

Alicja w krainie czarow moim zdaniem lepsze określenie "puszysta kotka" niż "grubaska" " spasiona" itp itd. nie każda może mieć idealną figure..

chodź do mnie , najlepiej będzie jak Tobie wytłumaczę i uwierzysz w siebie :) Nie interesuje mnie opinia innych a to co czuję i jak uważam ....

on193cm juz raczej nie uwierzę w siebie:(

hmmm czyli jak dobrze liczę w godzinę 12 ?? Cudnie :) nie taka jak byc powinna - to ogromny błąd , prowadzący do depresji . Nigdy nie wolno wątpić w siebie ... Skąd jesteś ?? jak mogę wiedzieć

j też raczej długo się nie gotuje

to co ma przy Was zrobić facet jak lubi długo .... ej Kobietki my nie możemy tak często szczytować ale przynajmniej ja uwielbiam smak , zapach i widok i uczucie dochodzącej Kobietki ....

Kujawsko-Pomorskie on193cm ale sam zobacz kobieta która ma za wiele tu i tam nie ma takiego powodzenia jak kobieta o idealnych kształtach. Pewnie jesteś jedny z nielicznych którzy by zwrócili uwaę na takiego kogoś jak ja..

Jeśli szybko dochodzimy to nie znaczy że nie lubimy kilka razy;)

dziękuje Alicja... nie szukaćm tu draki, a co do obelg to każdy mówi to co chce kwestia przyzwyczajenia.

To oczywiście nie jest reguła, ale spotkałem już kilka takich przypadków, że kobieta grubsza (czy w ogóle nie odpowiadająca obowiązującym kanonom piękna) często jest bardziej atrakcyjna intelektualnie... Być może to teoria spiskowa, ale czasami mam wrażenie, że Panie o atrakcyjnej figurze sądzą, że mają wszystko, by zdobyć faceta, więc w intelekt przestają inwestować... Nie rozumiem więc, czemu miałabyś nie mieć szans. Może masz trudniej i więcej siły musisz w to włożyć, ale tym lepiej, bo masz przed sobą jakieś wyzwanie

To zleć trochę z ciała ;) młoda laska jeszcze jesteś, wszystko przed Tobą :) A jak polatasz na siłownię itd. to ile znajomości możesz zawrzeć ;)

to w sumie nie daleko ja mam do Torunia 100 km , jakbyś była bliżej centrum zapraszam na znakomita kawkę bez podtekstów oczywiście ... a odbijając Twoją konkluzję czy nie lepszy jest ten 1 na tysiąc przechodzących ... Co mnie drażni do granic - sztuczne cycki , uważanie się za najlepszą i najładniejszą na świecie .... Wiesz co kiedyś na zawodach nie powiem jakich :P spodobałem się właśnie takiej laseczce , normalnie nogi do szyi , cyc jak z książki ( potem okazało się ze sztuczny ) opalona , czarne długie włosy - normalnie ideał Wiesz co się potem działo - żenada i najgorszy sex w życiu , wręcz uciekłam od niej .......

brahmin problem tkwi w tym że strach jest podjąć takie wyznanie a głównym powodem jest ból odrzucenia...

on193cm no napisz dokłądniej skąd jesteś ja okolice Włocławka

To jeden z najczęstszych powodów - strach przed bólem odrzucenia. Do pewnego wieku mi też towarzyszył (choć raczej poważnych porażek w relacjach damsko-męskich nie ponosiłem). Musisz się go za wszelką cenę pozbyć. Zadaj sobie sama pytanie: co się stanie, jak mnie odrzuci? Twoja sytuacja nie zmieni się ani trochę. Spróbuj postępować rozsądnie. Ja z kompletnie nieśmiałego chłopca ewoluowałem w kogoś, kto zupełnie na trzeźwo potrafi podejść do obcej, atrakcyjnej dziewczyny i powiedzieć jej wyszukany komplement

themaxi019@gmail.com lepiej będzie kontaktować się przez e-mail , pytaj ja odpowiem :)

a ja niesety nie podejdę do faceta który mi się podoba...bo wiem że wybuchnie śmiechem...Wam jest lepiej :(

Wiesz, ja już przekroczyłem pewien próg dojrzałości, za którym ludzie nie wybuchają śmiechem z powodu emocji innych osób... Dojrzały facet tak nie zareaguje. Ale nawet, zakładając, że wybuchnie, co takiego się stanie? Pogorszy się Twoja samoocena - i tak juz masz ją bardzo niską, więc to chyba niemożliwe.

Masz rację nic to nie zmieni...