Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zakolczykowana

Kobiety POMÓŻCIE jeśli macie dobre serca!!!

Polecane posty

w schronisku znajduje się pies rasy owczarek niemiecki o imieniu Gandalf. ten pies potrzebuje pomocy kogokolwiek kto umie dbać o kogoś innego niż ona sam! biedactwo jest niewidome potrzebuje kogoś kto go pokocha i będzie dla niego wsparciem oraz pomocnikiem a nie tylko ''właścicielem" jeśli macie dobre serca albo chociaż krztę współczucia przekarzcie coś dla schroniska pojeźdzcie tam chociuaż na pól godziny i pobawcie się z tym pieskiem to będzie dla niego naprawde miły gest. daje link pies jest prześliczny nie jest stary ale młody też nie jest. z góry dziękuję za przeczytanie http://tablica.pl/oferta/gandalf-niewidomy-piesek-szuka-kochajacej-rodziny-ID1GXrn.html

o imionach penisów i biciu synów rurami od odkurzacza to czytacie a żeby sie zainteresować losem zaniedbanych zwierząt to nie chcecie wiedzieć !!!!

Gość kamciaaaaaaaaaaaa5
a jak ja mogę pomóc nie każdym może ja już mam psa kota i królika w domu więcej zwierzą nie chce mieć nawet nawet nie mogę

Gość Korba22
Hej:) to schronisko nie ma zadnego wolontariatu? W jakim miescie wogole sie zajduje albo jakie duze miasto jest blisko schroniska? Robi ktos psiakowi ogloszenia? czy tylko to na tablicy? Sprawdzal ktos psa do kotow i dzieci? Masz wiecej informacji o nim czy tylko to co na tablicy?

Gość Korba22
Zalazlam wydarzeie psiaka na fb bardzo duzo ludzi jest zaagazowana w pomoc psiakowi. Gadam teraz z kolezanka ktora tak jak ja zajmuje sie adopcjami psow i ona tez jest zaangazowana w to zeby wlasnie ten psiak znalazl dom. Wiec nie zostal sam i wszyscy robia co moga.

dziwczyny nie trzeba odrazu adoptować wystarczy pomóc pogłaskać pobawić się przyborówko jest koło szamotuł a szamotuł koło poznania dzieki za zainteresowanie a w internecie to jest www.przytuliskauwandy.pl tam jest bardzo dużo psów i kotów wejdzcie i zobaczcie

Gość Korba22
Razem z dziewczynami z tamtego schroniska pomagamy wiekszosci tych psiako:) Sa pod dobra opieka i robimy co mozemy zeby im pomoc:)

dobra rozumiem ale pare osób to nie kilkadziesiąt i choćby kto sie wogule tym zainteresował to wszyscy mają klapki na oczach i tego widzieć nie chcą. postując miałam nadzieje że niektórym osobom zmienią sie priorytety i pomyślą nie tylko o sobie i swoich troskach. wy dziewczyny jesteście fantastyczne pomagając ale większość ma problem z tym co zrobić na obiad albo na jaki kolor pomalować sobie paznokcie. mam nadzieje że jeśli więcej osób to przeczyta to te klapki z oczu znikną