Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nadiax

Serce czy rozum

Polecane posty

Hej:) jestem tutaj pierwszy raz ale mam problem. Poznałam chłopaka nad morzem który jest z mojego miasta pisaliśmy razem, byliśmy na imprezach wspólnych na których przetańczyliśmy cała noc razem. Potem przez jakieś dwa tygodnie sie nie odzywał do mnie az znów napisał i było fajnie bardzo się starał spotkaliśmy sie dzień w dzień pisaliśmy, czesto jak rozmawialismy o uczuciach mowi ze sie gubi i bym była cierpliwa, ale teraz znów nie pisze jak do niego napisze odpisuje mi i pyta sie mnie ale sam nie pisze pierwszy czemu tak jest?? Ostatnio był nawet na imprezie gdzie i ja byłam i zła na niego bawiłam sie z innymi on sie przyglądał i jedynie powiedział czesc ale nie podszedł do mnie. Co mam robić macie jakąś rade dla mnie ?? Proszę o pomoc : mam zapomnieć czy dać szanse i napisać jeszcze raz juz sama mam mętlik w głowie :(

Gość oodrzucony
Odposc.. A jesli mu na tobie zalezy to sie postara o twoje wzgledy. Gosc sie zachowuje nie fair bo jesli mu sie nudzi to wtedy przypomni sobie o tobie.. Olej go i pamietaj jezeli kocha i mu zalezy to da z siebie wszystko.

Proszę was pomóżcie mi !!!!! Bo już nie wiem co mam robić co chwile chodzę zamyślona :(

Czyli nie warto pisać ? a jeżeli to strach. Chyba sobie sama zaczynam przez to wkręcać :( on jest zły że ja często imprezuje zawsze jak pisalam czy sie z nim spotkałam wypominał mi to i sie obrażał jak np widzial że z kimś tańczę

no ja tez bym sobie odpuscila .Gdyby byl zainteresowany ,to nie traktowalby tak lekko z Toba znajomosci.Ma prawo tak sie zachowywac-wszak nie obiecywal Ci nic tak naprawde . Ale zajmij mysli soba lepiej zamiast nim :-D

to czemu tak robisz? Jesli jestes kims zainteresowana , to czemu uwodzisz innych ?

Gość oodrzucony
Hmm zalezy ci na nim.. No to sluchaj porozmawiaj z nim szczeze, wujaw mu ze ci na nim zalezy itp. Ale jesli on sie tak obraza to oznacza , ze jest zazdrosny i cos do ciebie czuje:) mozlwe tez ze gosc czeka na rwoj ruch.. Ale ostroznie z nim porzmawiaj. Powodzenia:) bedzie dobrze:)

Sama nie wiem boję się odrzucenia, tego by mnie ktoś zranił :( Może test czy mu zależy taka obrona. Czasem jak z nim rozmawiałam czy pisałam to flirtowałam z nim a gdy już widziałam kruchy ląd mówiłam że zartowała a on potem że się gubi co do mnie. Jeszcze dziś mi się śnił on :(

Czy zależy ?? juz sama nie wiem bo z jednej strony serce mówi że coś jest a z drugiej rozum że bym nic nie robiła jak on np teraz nie pisze. Co z tego że wypomina kolegów jakiś czy te imprezy ostatnio napisał do mnie że ,,to że nie pisze do mnie to nie znaczy że o mnie nie myśli- bo myśli cały czas'' i on mowi ze sie gubi a co ja mam powiedzieć

Gość oodrzucony
Postaw sprawe jasno. Nie warto sie meczyc przez kogos.. Lepiej zaryzykowac.. Jest takie przyslowie " lepiej byc nieszczesliwym w samotnosci , niz nieszczesliwym z kims .

myślisz, że powinnam teraz zaryzykować i napisać dać taka jakby ostatnią szansę ??? ostatnio jak napisał powiedział że trzeba sie spotkać i wyjaśnić wszystko ale juz nie było kiedy i gdzie :(

oczywiscie, ze warto sie spotkac, porozmawiac i ewentualnie cos zdecydowac . Pamietaj o jednym : kto lapie naraz za ogonow 5 -nie ma tak naprawde nic.

Dziękuje wam za rade :) Pomogliście mi i chyba napiszę do niego chodz za bardzo nie wiem co i jak napisać ;/ a co do spotkania to nie zależy już tylko ode mnie bo ja bym chciała bardzo bo uważam że pisanie do niczego nie zmierza

Zaryzykowałam i to chyba był mój błąd jakoś rozmowa nie idzie :( czuję się teraz gorzej niż wtedy jak miałam pustkę co do niego :(