Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sonne21111111111111

wszyscy tak najeżdzaja na ta wasniewska jakby własnego zycia nie mielii...

Polecane posty

Gość sonne21111111111111

Jej sprawa , jej sumienie . zostawmy sądowi czy ją zamkną czy nie. Różne są motywy , problemy psychiczne nie ludziom to osądzać. A tak to kazdy sie cieszy bo wreszcie jest jakas afera , wreszcie znalezli sobie kogos na kim moga psy wieszac. Moze to co zrobiła było straszne ,ale prawda jest taka ,ze ludzie robia o wiele gorsze rzeczy

Gość Waś_______niewska
Wypadła ci ? Ten kocyk był śliski. Nawet nie wiem kiedy.

Gość rozstepowa dama
no wybacz ale nie ma chyba nic gorszego.

Gość sonne21111111111111
tzn chodzi mi o innych zabojców , inne dzieciobojczyni ... o ktorych sie tak duzo nie mowi jak o niej. Bo oklamała polske. I co z tego? oklamala bo sie bala moze to normalna reakcja , chciala uniknac kary . Nie bronie jej tu ,ale rozumiem troche jej motywy postepowania po zabojstwie . Polacy to taki narod co sie cieszy jak cos sie stanie , ktos cos złego zrobi itd bo jest o czym mowic , plotkować , bo jest ktos ,, gorszy od nich" zajmijcie sie soba bo ona prawdopodobnie i tak pojdzie siedziec

Gość rozstepowa dama
Ale to ona nie daje o sobie zapomniec, zdjecia wywiady, ksiazka, ucieczki, próby samobójcze,.. ona sama na to pracuje, sama tego chce. a ludzie zawsze pragna sensacji.

Gość abu-abu
masz rację, a poszukiwana była listem gończym bo jej się bzykać chciało

Gość Mikiellliii
Co za debilka założyła ten temat. Co może być gorszego od uduszenia własnego dziecka? Nic. Ty szmato, mamy prawo się tym interesować, bo to skandal, żeby morderczyni chodziła między ludźmi, żeby robili jej sesje w gazecie i może jeszcze uniewinnili? A ludzi skazują za 2000 zł długu...

Ludzie po prostu nie mogą znieść,że tak podła istota jest bezkarna i jeszcze robi z siebie ofiarę.Nie może być przyzwolenia na takie zachowanie,nieważne waśniewska czy jakaś inna pizda...Ja nie mogę patrzeć na jej szkaradny ryj.:O

Gość sonne21111111111111
Mikiellliii- co może byc gorszego... Np torturowanie dziecka przed smiercią , zabójstwo ze szczególnym okrucienstwem , podpalenie kogoś , oskalpowanie i masa innych zabóstw o ktorych mniej było głosno

A ogółem jestem zdania,że za takie coś jak ona zrobiła powinna być kara śmierci.Po co jeszcze żywić taką kurwę w pierdlu przez tyle lat?O ile ją wsadzą,bo póki co jest biedna i zaszczuta.Szmata i tyle.

Jej sumienie? Jej sprawa? Nie - to interes calego społeczeństwa by taka larwa nie chodziła wolno po ulicy, przekroczyła wszystkie granice, co jej przeszkodzi rozjechać pieszego, czy pchnąc kogoś nożem jak sie dziewcze zirytuje?

Gość sonne21111111111111
nie jest może ,, biedna i zaszczuta" ,ale ok pojdzie siedziec co jest bardzo prawdopodobne wiec po co tak ciagle wyciagac ta sprawe. Co do tego ,że była na wolności to akurat w Polskim prawie normalne ,że jesli nie ma wystarczajacych podstaw ( matactwa , ucieczki itd) to nie ma potrzeby tymczasowego aresztowania i podejrzany jest na wolności aż do rozprawy na ,którą w Polsce przeważnie czeka się miesiącami i tak jest nie tylko w jej przypadku

Gość fru fru fru
kurrrva, przeciez ta kobieta ZAMORDOWALA WLASNE DZIECKO!!!! co jest na swiecie gorszego?????? nie wolno dac jej spokoju poki nie zgnije w wiezieniu!!!!!!!!!

Gość sonne21111111111111
poza tym mysle ,że ona ma też jakieś problemy z psychiką skoro już w liceum sie targnela na życie i ogolnie nie zachowywała sie normalnie

Jak to nie ma podstaw?Dokonała okrutnego mordu na własnym dziecku i nie ma podstaw?Twoim zdaniem to normalne jest,żeby morderca chodził między normalnymi ludźmi i jeszcze udzielał jakiejś gównianej gazecie wywiadu,że teraz ma czas na własne pasje i oczekuje uniewinnienia?Ona sama wciąż się pcha do gazet itd więc jak ludzie mają się nie denerwować?Mnie krew zalewa jak widzę tą tępa dzidę.

Gość sonne21111111111111
nie ma podstaw wg prawa. Gdyby tak na to patrzec to trzeba by było zmienić czesc kodeksu karnego i stosować tymczasowe aresztowanie dla kazdego ( bo oszust moze oszukac , morderca może zabić itd),a tak nie jest. Widocznie są uznał ,ze jesli nie była wczesniej grozna dla otoczenia to nie ma podstaw. Teraz już sa bo jest podejrzenie ,ze znow ucieknie

Gość sonne21111111111111
a poza tym wg prawa ona jeszcze nie zabiła bo do wyroku obowiązuje domniemanie niewinności

Gość stopperan
wyczuwam, że zazdrościcie jej popularności :classic_cool:

Gość EleGant
czy nadchodzi już moda na różowe kapelusze ?

Gość sonne21111111111111
Moze nawet niektorzy zazdroszcza znajac Polakow... mysle ,ze nie bylo by tych jej wywiadow i popularnosci ( wywiadow prawdopodobnie tez udzieliła żeby mieć jakieś pieniadze) gdyby nie ludzie którzy sie tym ekscytuja i to nakrecaja. za dużo szumu wokół tego robicie

Gość zjarany zbyszeg
tak

Gość z jednej strony sie zgadzam
Waśniewska nie jest najgorsza ze wszystkich dzieciobójczyń, nie dorównuje choćby tej z Hipolitowa, która zabiła 6 dzieci, ani parze zwyrodnialców którzy głodzili a w końcu zabili bezimienną dwumiesięczną dziewczynkę w Warszawie, ani tej z Radomia, która dziecko udusiła, ugotowała i zmieliła w maszynce do miesa. Takich spraw było pełno, od noworodków utopionych w Rawie do znalezionych na śmietniku. Madzia przynajmniej nie cierpiała jak Szymuś z Cieszyna, jak Bartuś z Kamiennej Góry, jak dwójka dzieci z Pucka. Obiektywnie patrząc tamtych powinniśmy nienawidzić dużo bardziej, a jednak to Waśniewska zbiera na sobie całą nienawiść społeczeństwa. A wiesz dlaczego? bo przez ten tydzień, kiedy wszyscy szukali Madzi, kiedy mówiło się o dramacie rodziców, niewiadomym losie dziecka, porwaniu, handlu dziećmi, pedofilach itp bardzo wielu ludzi związało się z Madzią emocjonalnie. Myśleli o Waśniewskich jak o znajomych, to nie byla anonimowa Katarzyna W z Sosnowca ale zrozpaczona matka, na miejscu której mógł być ktokolwiek, a Madzia mogłaby być ich siostrzenicą. Patrzyli na jej zdjęcia w każdym wydaniu wiadomości, czytali apele do porywacza, zastanawiali się co się z nią stało. Patrzyli na własne dzieci i zastanawiali się co by było gdyby to one zaginęły. Potem usłyszeli że to były kłamstwa, całe ich współczucie dla Waśniewskich zamieniło się w nienawiść ludzi oszukanych; w międzyczasie zastanawiali się czy Madzia zamarzła, czy jej ciała nie zjadły bezdomne zwierzęta. Później obserwowali cyrk Rutkowskiego, filmy z Katarzyną, widzieli jak zamiast żałować dziecka płacze nad swoim losem, jak butnie odnosi się do teściowej, jak wychodzi z niej zimna sucz, jak unika aresztu i nagle staje się gwiazdą pławiącą sie w luksusach. Ludzie mają wrodzoną potrzebę sprawiedliwości, miejsce morderczyni jest w więzieniu a nie na salonach, i drażni ich gdy ten porządek jest zakłócony a oni są bezsilni.

Gość Lajla3232
z jednej strony sie zgadzam ZGADZAM SIE W 100%. bardzo madrze napisane.

hahahaha biedota pojadła paszy z promocji , na inne rozrywki juz kasy nie styka to ma temat zastępczy, ładowanie akumulatorów by jutro móc pojsć i zginając w kąt ostry się przed szefem zarabotać na paszę z dyskontu i siłe by znw się we własnym gronie okadzać gazami z gęby

Gość sprawa poszukiwanej Madzi
doszla do mnie za granice i ja tez udzielalam sie w poszukiwaniu. nienawisch do tej dziewuchy ma za to, ze jest zimna suka i ze porzucila Madzie w gruzach, w mrozie i przykryla ciezkimi kawalami muru. kto wie moze to dziecko jescze zylo.

Gość 175/61
srało nie żyło idioci. mnie jest jej szkoda i tyle. Dziecka nie bardzo bo ie miało jeszcze świadomości, jakby to było wieksze dziecko owszem ale niemowlę? Co poczuło- jeb i ciemność.

Gość 175/61
jakby była antykoncepcja jak w UK to by nie było takich sytuacji. Ja mogę zrozumiec, że ona dziecka nie chciała, ze teraz wcale nie jest jej szkoda. Mogę to pojąc, bo ja dziecka też bym nie chciała miec. Może byc też tak, ze jednak to był wypadek. Może ona mówić prawdę. Staa sie tragedia- ale ile takich jest ? wiecej- bo nie ma antykoncepcji. Na szczęście umiem sie zabezpieczać.

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
uwazam, ze dlatego powinno byc dopuszczalne podwiązywanie jajowodów

chyba nie są specjalnie szczęśliwe dziewczyny., co mają nazwisko Waśniewska...