Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzek09890000

Czy to zdrada? Wazne!

Polecane posty

Gość zuzek09890000

Jeśli kobieta (zona i matka), jest uzalezniona od czatow internetowych (bezrobotna), pisze do nieznanych mezczyzn, nieraz i bardzo "zboczone teskty", wysyla im zdjecia w bieliznie itd a na dodoate twierdzi, ze zakochala sie w jednym z tych z ktorymi pisze (widziala go tylko na skype), to czy to zdrada ps. co ma robić wtedy mąż?

Gość zuzek09890000
Plis czekam na odp !

Gość RaZR
Tak zdrada, w sumie nieważne czy ona siedzi tylko na skype czy się z kimś spotyka. To pokazuje, że mąż już ją nie interesuje. Tkwi tylko z nim z jakichś tam swoich powodów. A tak w ogóle normalna kobieta, która nawet chce tylko kogoś poznać nie wysyła zdjęć w bieliznie do obcych facetów. To musi być jakaś kurewka.

Gość zuzek09890000
No wlasnie a mąż kocha i bardzo to przeżywa...a ona mysli, ze nie robi nic zlego. twierdzi, ze cala reszta jest zacofana i tak sie teraz robi...ja tego nie rozumiem tzn jej choc jestem mlodsza...przykro mi ze nie widzi, ze razi meza...zaproponowalam wizyte u psychologa. Bo widze, ze to choroba bo np raz mowi, ze jej nie zalez na mezu a raz, ze przeciez oni sie pogodza ze za pol roku juz bedzie wszystko ok....

Gość Izabelaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
oczywiscie ze zdrada, co ma robic mąż?? posłać babsko do pracy bo z nadmiaru czasu jej odpierdala, poza tym krótka piłka albo konczy pisanie z innymi kolesiami albo rozwód,co to za zona co innym takie zdjecia wysyła:/

Gość tumidaju
co za głupie pytanie, to chyba oczywiste że to zdrada 🖐️

Gość zuzek09890000
nikt nie potrafi jej zrozumiec i do niej dotrzec...moze jak pokaze jej wasze wypowiedzi to cos zrozumie...

Gość bebzon
dziwne że mąż to wytrzymuje, ja taką babę to bym odesłał do diabła żeby sobie pisała z kim chce i o kim chce, byle nie moim kosztem.

Gość bebzon
o czym chce*

rozwala mnie tekst z tym ze inni sa zacofani, babsko zachowuje sie jak tania dziwka, nie ma żadnego szacunku do siebie, do męża i dla rodziny jaka tworza. A jej rodzice wiedzą?? Teście???

Gość zuzek09890000
Niestety tek, choc probowalismu ukryc przed mama...tak my mowimy wez ja spakuj... ale on nie chce nigdzie jechac...

jesli ten koles nie zrobi z nia teraz porzadku to tak juz bedzie miał zawsze niestety

Gość julianklasiwy
Zdrada...a nawet i choroba...