Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakrecona zakrecona

boze dziewczyny

Polecane posty

Gość zakrecona zakrecona

czuje sie tragicznie - bole podbrzusza jak przed miesiaczka cycki tez pobolewaja sa pelniejsze jak przed okresem ... owszem nie zabezpieczamy sie niczym ... ale po tygodniu nie moglabym czuc takich bolow nawet jak bym zaszla ... no i sluz leci ze mnie taki szczegolnie dzisiaj jak bym popuszczala... ale to sluz ... do ginekologa ide dopiero za 2 tygodnie .... jakies pomysly co to moze byc ??

Gość zakrecona zakrecona
okres mam dostac 3 grudnia to zawczesnie na takie bule czuje sie jak dzien przed miesiaczka

Gość zakrecona zakrecona
myslalam zeby zrobic test dzisiaj ale to zawczesnie ... a do 3 grudnia to tyle czekania... wogole to jestem bez mocy :/

Gość zakrecona zakrecona
i czesto boli mnie prawy jajnik ... nie wiem czy to ciaza moze hormony wariuja :/

Gość sprzedam na allegroooo
ja jeszcze mialam taki jeden objaw byam ciągle zmeczona i śpiaca zasypialam o 18

Gość zakrecona zakrecona
no tez sie czuje zmeczona wczesniej niz zawsze ... azwyczaj sziedialam do pozna tv ogladalam np do 2 rano a teraz tez 7 i moglabym spac ... ale to moze zwykle zmeczenie :/ nie chce sie nakrecac na ciaze wsumie to kochalismy sie 15/11/12 a te bole mam od 2/3 dni :/