Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justyniana2203

ciąza, upławy i dziwny zapach

Polecane posty

Gość justyniana2203

Witam, dziewczyny. Jestem w 38 tygodniu ciązy, zaobserwowałam ze od jakiegoś czasu podczas korzystania z toalety czuc dziwny, kwaśny zapach.. Wydaje mi sie, że to z pochwy.. nie śmierdzi jakimś /rybim zapachem/.. i na wkładkach mam lekko zółte upławy.. Informowałam ginekologa o kolorze upławów ale o zapachu zwyczajnie wstydze sie powiedziec Dbam o higienę, uzywam płynu do higieny intymniej ale za kazdym razem to samo :/ Dodam, ze przez pewein czas miałam infekcje, ale wyleczyłam sie do konca...

Gość justyniana2203
up up

Gość Betty Q
Najlepiej gdyby ginekolog po badaniu zdecydował co z tym robic, bo leczenie w ciąży na własna reke nie jest wskazane. Jedyne co mi przychodzi do głowy i jest bezpieczne w Twoim stanie to probiotyki ginekologiczne. Dobry jest Lactovaginal, działa szybko i skutecznie, normalizuje ilosc wydzieliny z pochwy i wpływa na mikroflore. Zastosuj kuracje 7-dniowa.

Gość oj tam,oj tam;-)
Tez tak miałam. Myślałam,że to z luteiny;-) ale w sumie lekarka dała mi clotrimazolum i jest ok.

Gość lubanska
ja w ciąży przy dziwnych upławach stosowałam lactovaginal, tak kazała mi ginekolog. ja bym poszła szybko do ginekologa, bo 38 tydzień to już prawie koniec ciąży, a przed porodem lepiej wszystkie infekcje wyleczyć/wykluczyć.