Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1111111Elizkaaaa

Czy miałem ryzyko zarażenia się HIV przez kropelkę śliny z krwią w oku lub

Polecane posty

Gość 1111111Elizkaaaa

Czy miałem ryzyko zarażenia się HIV przez kropelkę śliny z krwią w oku lub na podrażnionej mocno cerze po goleniu i myciu robią mi się otwate pory cos takiego. Nie leci krew ale widać że cera jest taka błyszcząca i mikro otwory. Nie powielajcie textow przez sline sie nie mozesz zarazic tego bo nie chce slyszec. Jesli zawiera ona krew to mozna sie zarazic a skad do cholery ma ktos wiedziec czy zawierala krew? Duze prawdopodobienstwo ze mogla. 1- facet mył zęby i coś gadał a ja stałem blisko i miałem podrażnioną po goleniu twarz (cere) czy jakby spdla na mnie kropelka z krwią to moglbym sie zakazic? ryzyko bylo? nie czulem zeby spadlo ale mialem krew na wardze chyba z mojej pęknietej wargi ale kto wie. 2- nauczyciel pochylil sie nade mną i coś mowil i mu z geby wylecialo parę kropelek wody krwi lub śliny z krwią kto wie? I jedna czulem na moim oku a moze na powiece. Co teraz? :( ( Po równo tygodniiu (6-7 dniach) zachorowałem na katar ale było okno otwarte i mnie coś krecilo i potem zlapal katar. Czy 6-7 dni to nie hiv? chyba za wczesnie. Poza tym boje sie ze ten nauczyciel to HIViarz, wyslalem mu ankiete o hiv ale nie odpowiedzial (chcialem sprawdzic jego odpowiedzi, on oczywiscie nie wiedzial ze to ja bo zmienilem dane) Z nauczycielem Chodzilo oczywiscie o kropelkę taką mniejszą bo nie czułem jakiejs ogromnej.

Gość stary zbok
masz psychozę ale nie wnioskuję po scenariuszach z hiv ale po tym że mówisz iż nauczyciel ma hiva idź się leczyć u psychiatry

To zdecydowanie podchodzi pod psychozę :) żeby Cię uspokoić - gdyby ugryzł Cię komar, który ugryzł przed chwilą kogoś chorego, to byś się nie zaraził. Za mała ilość krwi z wirusem.

Gość stary zbok
"to byś się nie zaraził. Za mała ilość krwi z wirusem" ciołku taki a raczej taka komarzyca bo komary nie gryzą by nawet nie doleciała do następnej ofiary bo by zdechła

Gość 1111111Elizkaaaa
ty z kolei masz problem z czytaniem bo nie nap[isalem ze nauczyciel z pewnoscia hiva ma. Zalozylem najgorsze bo chodzi tu o rozpatrzenie przypadku najgorszego czy gdyby hiv byl to jest ryzyko i jakie i nie chodzi o doniesienia i statystyke tylko teoretyczne przypadki. skoro jestes takim lekarzem ze nawet wystawiasz diagnozy chorob przez internet po jednej wypowiedzi to na pewno znasz tez odpowiedz na moje pytanie choc szczerze w to watpie;)

Gość nierozmumiemmememmeme
serio wyslałeś mu pytanie czy ma hiv? :D

Gość 1111111Elizkaaaa
napisalem mu posta na pewnym portalu ze mam za zadanie w szkole zrobic ankiete anonimowa wsrod nauczycieli o HIV i dalem 3 pytania: jedno z nich bylo : co bys zrobil jakbys sie dowiedzial ze masz hiva? A potem zanalizowalbym odpowiedz. wiadomo raczej nie napisze ze ma ale po odpowiedzi mozna zanalizowac:)

Gość 1111111Elizkaaaa
niestety nie odpisal"(

Gość 1111111Elizkaaaa
Mam drugi awaryjny pomysl ale trudniejszy do rozegrania: musialbym zdobyć trochę jego spermy do badan tylko nie wiem jak, ktoś doradzi? :(

Gość autorze jest 1 wyjście
ZRÓB BADANIA serio

Gość no i problem
masz hipcia jak nic, co druga osoba w twoim otoczeniu go ma. Szybko robic badania i powtarzaj co 2 tygodnie innego wyjścia nie masz.

Gość 1111111Elizkaaaa
ten pomysl ze sperma to ktos sie podszyl (choc pomysl efektowny)

Gość 1111111Elizkaaaa
jakby co druga osoba miala hiva to by bylo 180 000 zakazonych w samym moim miescie. A przeciez szacuje sie 40-50 tys na kraj. :D

Gość dbdbbb
Zdecydowanie masz psychoze,nawet jak sie przebadasz bedziesz mial schize ze zamienili probki,idz do psychologa

Gość 1111111Elizkaaaa
Nie będę miał schizy chcę wiedzieć jakie było ryzyko hiva człowieku a swoje diagnozy zachowaj dla siebie.

Gość 1111111Elizkaaaa
Ci jak stary zbok czy dbdbbb mnie powalają swoim niskim poziomem rozumu, myśląc, iż pozjadali wszystkie rozumy. Ocenianie innych ktorych się nie zna jest strasznie żałosne. Jeśli nie macie nic związanego z moim pytaniem mądrego do powiedzenia nie udzielajcie się najlepeij w ogóle.