Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ingaaa.

czy to ma jakis sens?

Polecane posty

Gość ingaaa.

Zerwalam zareczyny z facetem, bo zdradzil mnie z moja przyjaciolką. Minęlo już pare miesięcy od tego czasu, a ja nie moge się chyba pozbierać. Nawet jak wydaje mi się, że sobie radze to za chwile znowu przeszłość napieprza mi po plecach. Mam dość tego miasta, tych ludzi, tych problemów. Postanowiłam, że się wyprowadzam, bo nic mnie tu już nie trzyma, że zaczne wszystko od nowa gdzie indziej. Postanowiłam to juz pare miesięcy temu, zaczęłam szukać nowej pracy w innym mieście, i teraz mimo ją znalazłam i mam taką możliwość, zastanawiam sie czy to ma jakikolwiek sens zeby przewracac swoje zycie, uciekac?

Gość nie ma sensu
nie ma sensu i tak bedziesz o tym myslala czy tutaj czy tam

Gość może ma, a może nie ma
Może jesteś typem człowieka, któremu właśnie taka decyzja pomoże. Ale przed samą sobą nie uciekniesz tak naprawdę. Najpierw tu i teraz powinnaś poradzić sobie z problemem "od wewnątrz". Ale czasami właśnie zmiana środowiska w tym pomaga.

Gość coookes
niby nowe zycie, nowe miasto, nowe mozliwosci, kontakty moze wyjdzie Ci to na dobre, ale zastanow sie w kwestii pracy gdzie wiekszze mozliwosci czy tutaj gdzie mieszkasz czy w tej nowej pracy w innym miescie, nie podjemuj decyzji zbyt pochopnie