Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justynianaaaaaaaaaaaa

ciąza, upławy i dziwny zapach

Polecane posty

Witam, dziewczyny. Jestem w 38 tygodniu ciązy, zaobserwowałam ze od jakiegoś czasu podczas korzystania z toalety czuc dziwny, kwaśny zapach.. Wydaje mi sie, że to z pochwy.. nie śmierdzi jakimś /rybim zapachem/.. i na wkładkach mam lekko zółte upławy.. Informowałam ginekologa o kolorze upławów ale o zapachu zwyczajnie wstydze sie powiedziec Dbam o higienę, uzywam płynu do higieny intymniej ale za kazdym razem to samo :/ Dodam, ze przez pewein czas miałam infekcje, ale wyleczyłam sie do konca...

wyluzuj sie, to juz koncowka ciazy. Moja kolezanka miala przez CAŁĄ ciąże takie upławy ze jak nie miała wkładki to jej po nogach leciało. Nic jej nie pomagało, ani doustne, ani dopochwowe specyfiki. Po ciąży przeszło jak ręką odjął.

ja mam przez cała ciaze upławy, ale re sa dla mnie niepokojące, i ten dziwny zapach... ;/

ale zapach swiadczy pewnie o jakims grzybku czy bakteriach, wiec jesli powiesz lekarzowi po prostu ze upławy nieprzyjemnie pachną, to przeciez on jest lekarzem to normalne, nie Ty pierwsza i nie ostatnia. Jak si emozna czegos takiego wstydzic... to Twoje zdrowie. :) Da Ci cos i przestaniesz cuchnąć i siebie czuc

Panna masakra- dzieki za podniesienie na duchu:) jutro mam wizyte i na pewno poinformuje lekarza o moich obawach..

nie krepuj się, wal prosto z mostu że to śmierdzi czy brzydko pachnie i że COŚ na to chcesz, bo nie czujesz się z tym dobrze i to raczej nie jest normalne. Ma Ci cos dac, wymus na nim, walcz o swoje i nie daj sobie niczego wmowic :) Powodzenia u gina :)