Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcelina1666

OBSESJA SEKSUALNA NA PUNKCIE FACETA

Polecane posty

Gość marcelina1666

Mam 22 lata i od zawsze miałam spory temperament,ale to sytuacja mnie zaczyna przerastać,bo tu chodzi o konkretną osobę. Od około roku gadałam z pewnym panem X na gg.Poznaliśmy się na badoo,takie pitu pitu,ale później o seksie,cały czas o seksie.Nakręcaliśmy się nawzajem co noc.Nigdy nie odzywałam się pierwsza i nie chciałam się spotkać.Były przerwa w której chyba miał kogoś.Kontakt się odnowił i w końcu sobie powiedziałam,że warto spróbować skoro jestem wolna,brakuje mi seksu,a on mnie tak kręci.No i spotykaliśmy się ,po miesiącu poszliśmy do łóżka.I tak minęło może 2 tygodnie,bo się pokłóciliśmy,powiedziałam mu,że nie jestem gotowa na związek, i chyba mu się odwidziało.Powiedział,że zależy mi tylko na jednym.W sumie to może i miał rację,nie wyobrażałam sobie z nim nigdy związku,tego jak chodzimy gdzieś razem itp.,za to seks z nim milion razy.Chodzi o to,że nie widzieliśmy się miesiąc,niby się kłócimy,on się co jakiś czas odzywa,ale teraz mu napisałam,żeby się nie odzywał,to może dotrze.Miał ktoś taką obsesję seksualną?Jak sobie z tym poradzić? Dodam,że wcześniej nie miałam takich problemów,byłam w 3-letnim związku.Fakt,że to ja inicjowałam,ale teraz to nie mogę usiedzieć na miejscu i to nie jest wcale śmieszne.

Gość niby na niby
no to niby żartem a niby na serio, mu powiedz,że niby się kłócicie, ale to na niby nie przeszkadza, by się z nim niby pobzykać. A jak cię niby bzyknie, to niby możesz mupowiedzieć, że niby go przepraszasz i chcesz niby związku, bo niby się w nim zakochałaś.

Gość Facio_lubiacy_sex
marcelina1666 skąd jesteś, jak z wielkopolski to chętnie się z toba umówię na sex-spotkania. Mogę kilka razy jednej nocy mam 28 lat i bardzo duży temperament.

Gość marcelina1666
Ktoś tu nie umie czytać ze zrozumieniem.Nie mam ochoty na jakikolwiek seks,mam ochotę na seks właśnie z tym facetem.kilka razy dziennie i pytam czy ktoś tak miał i jak się od tego uwolnić. To chyba normalne ,że nie będę Go okłamywać,dziwę się ,że taka odpowiedź w ogóle padła,dlatego też,nie mogę być z nim w związku na jego zasadach,bo bym się zachowywała ,jak mężczyźni ,którzy wmawiają kobietom czułe słówka,żeby dostać seks w zamian.

Gość marcelina1666
A może ja się zakochałam w nim przez ten seks.Ciężko mi go sobie odpuścić :( Było myśleć wcześniej,a nie gadać głupoty,że nie chcę związku.

Gość gość
Ja tak miałam. Przeszłam całą psychoterapię, żeby uwolnić się od tego człowieka. To była wyniszczająca znajomość. Byłam w nim zakochana, potem nienawidziłam, jego niewłaściwe zachowania tłumaczyłam ( a nie powinnam). 3 razy zrywałam z nim, ale on po jakimś czasie wracał mówiąc, że pragnie tylko mnie. Już mu nie wierzę, to d**ek, ale ciągnie mnie do niego. Przy nim czułam się jak królowa. On tak zdobywa kobiety. Najpierw jest cudownie, ale kiedy zakochuję się w nim i mu to mówię, on pokazuje inną twarz. Staje się bezczelny, nie ma już czułości. Staję się przedmiotem a on tylko seksoholikiem. Teraz od 2 tygodni mam spokój. Mam nadzieję, że po serii moich smsów wreszcie odpuści. W smsach jawnie wygarnęłam mu co o nim myślę, ale bez złości. Wszystko to co mówił mi w zaufaniu, wykorzystałam przeciwko niemu. Bardzo dużo o nim wiem. Nie zmuszałam go do zwierzeń, a opowiadał mi takie rzeczy, że przez 2 lata nie mogę sobie z tym poradzić. Miał 23 lata, ona 14 lat - zaszła z nim w ciążę. Teraz mają 2 córki. Są małżeństwem. On żonę wychował sobie tak jak chciał. Także seksualnie (coś jak 50 twarzy G..). Ona nigdy nie miała innego. Nawet nie chodziła z nikim. On ją raz odrzuca potem stawia na piedestale. Emocjonalna huśtawka. To nienormalne. On jest baaaaardzo bogaty, więc ona jest z nim dla pieniędzy. Ale gdyby była normalna, to wzięłaby połowę majątku po rozwodzie i zaczęła normalne życie. Ona wie, że on miał b. wiele kobiet. Ale zamiast mieć pretensje do niego, wrzeszczy i wyśmiewa jego "koleżanki" - jak on je nazywa. Wiem, bo byłam świadkiem takiego zachowania. Od 3 lat myślę, czy te 34 lata temu (kiedy ona zaszła w ciążę), on nie został zmuszony do podpisania jakiegoś zapewnienia, że nie będzie odpowiadał za seks z nieletnią, ale w zamian np. do końca życia będzie ją utrzymywał i będą małżeństwem. Bo on ewidentnie boi się swojej żony. Ja nie mam szacunku do żadnego z nich. Jestem zła na siebie, że w ogóle słuchałam jego zwierzeń ( jak zaczął utrzymywać kontakty seksualne w wieku 10 lat ze swoją wychowawczynią na kolonii - trwało to wiele lat. Ile miał kobiet w życiu, jak wygląda seks z żoną i wiele innych). Wkurza mnie też jego przechwalanie się, że zarabia 80 - 100 tys. PLN / m-c. I wciąż mu mało. On czuje się zagrożony finansowo i dlatego MUSI wciąż pracować. Tak mi powiedział. To chory człowiek. Co mnie do niego ciągnęło? Ma niesamowicie inteligentny umysł. Ale niestety gada tylko o seksie. I wokół niego kręci się cała galaktyka. ........Znów będę na odwyku od niego przez co najmniej rok, żeby zapomnieć. Nie chcę by znów dzwonił. A on nie dzwoni raz, czy dwa. Dzwoni kilkanaście, kilkadziesiąt razy, aż wreszcie odbieram , żeby wreszcie mieć spokój. Życzę ku jak najgorzej, taki seksoholik "żyje" tym, że niszczy psychikę kobiet. Żony i córek też.

Gość gość
Ach - i jeszcze jedno z jego zwierzeń - siostra żony wciąż go maca po kroczu - kiedy są sami - a on jest z tego cały happy. A gdy zony nie ma w domu, , siostrzyczka przychodzi, rozbiera się do naga i tak chodzi po domu. On też jest nago. To wszystko dzieje się w "bardzo katolickim" domu. On uważa siebie i rodzinę za b. dobrych katolików.

Gość gość
Najlepsze laski na hashnaked.com ! Faceci z #naked robią cuda! Wszystko całkowicie ZA DARMO! A przy tym brak reklam i spamu :) Nic tylko się rejestrować Kochani :)

Gość gość
Najlepsze laski na hashnaked.com ! Faceci z #naked robią cuda! Wszystko całkowicie ZA DARMO! A przy tym brak reklam i spamu :) Nic tylko się rejestrować Kochani :)

Gość gość
Urzekła mnie Twoja historia:)