Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misiek79

Rzadko poruszane tematy damsko-męskie

Polecane posty

Czy znacie jakieś tematy które można poruszyć np w gronie damsko-męskim, a o których rzadko się słyszy lub czyta? 1. Z jakiego określenia (jeśli padło by tylko jedno) kobieta bardziej by się cieszyła - że jest gorąca czy że jest namiętna ? 2. Który facet bardziej się stara - ten co może długo czy ten co krótko? (wiadomo o co chodzi :)

Gość ryszard kloszard
prawiki to temat tabó

Jasne, my wszyscy mający doświadczenie w sferze seksualnej, uczuciowej itd.. wiemy już wszystko... Skoro wiemy to nie będziemy o tych rzeczach rozmawiać, tak? Ehhh... wyskoczył z tymi prawikami

Gość ryszard kloszard
boze co za przyglupy na tym forum... Jakbys byl odrobine kumaty to zajarzylbys "dowcip", temat prawikow jest najczesciej porusznym tematem na kafe

Gość kjncksl
tobie na leb cos upadlo czy faktycznie taki tepy jestes??!!!! TEMAT: rzadko poruszane tematy damsko-meskie. ODP. prawiki- jako joke bo jest to najczesciej poruszany temat, kurwa koles nie zalamuj mnie, nawet ja zajarzylam

Ok, dobra, przywaliłem, chylę czoło i przepraszam (i zbyt szybko czytałem przez co wyrazy źle odczytałem). Chodzi mi o krótkie teksty (takie jak podałem) które można zarzucić w wąskim towarzystwie, dla króciutkiej dyskusji (albo wręcz wypowiedzi) z uśmiechem :)

Gość fejs to fejs
po co zakładasz niby-złożone niby-szersze poglądowo topiki, skoro głupiego ironizmu o prawikach nie jesteś w stanie wychwycić? ;) to tyle 🖐️