Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xxMalaMiiixx

Czy mieliście tak?

Polecane posty

Czy mieliście tak ze kiedy straciliście całą nadzieję na to ze kogoś odpowiedniego spotkacie i przestaliście szukać. Milosc spadła jak grom z jasnego nieba?

Gość roladinia
tak ! na mojego brata kawalera w wieku 38 lat spad grom w wieku 36 lat w postaci panny , dziś po 4 latach zeniaci i dzieciaci ..

Tak. Gdy rozstałam się z moim pierwszym chłopakiem. Było mi bardzo smutno i myślałam, że nigdy nikogo nie poznam. Ale krótko - trwało to jakieś 2 tygodnie.

tak..ja nie mam szczescia do facetow.ja zawsze trafiałam na takich ktorym zalezy tylko na jednym..a jak trafie na normalnego to traktuje mnie jak kolezanke..ja dalam z tym sobie spokoj i jestem sama..i tak mi jest dobrze.

Dziękuje wam za wypowiedzi. W pewnym sensie chyba chciałam się pocieszyć czytając wasze historię i łudzić się ze może mnie też to spotka. Kyali widocznie jesteś dobra dziewczyna a żaden prymitywny Koles na ciebie nie zasługuje. Nie martw się . Jeszcze trafisz na tego swojego wymarzonego

l dodam tylko że czasem miłość spada na nas gdy jej nie szukamy i nie potrzebujemy. Wchodzi do serca tylnymi drzwiami bez pukania. Tylko nie mam pewności czy pochodzi z jasnego nieba. A może to nie miłość tylko natrętne zauroczenie ? l

Gość zuuska90
Ja tak miałam i to całkiem niedawno. Byłam wcześniej w różnych związkach, ale nigdy czegoś takiego nie poczułam, byłam pewna,że nigdy nie bedzie mi dane się zakochać. Teraz dosłownie wszystko mi się przewartościowało, co z tego będzie nie wiem, bo jest sporo przeszkód, które stoją nam na drodze, ale przynajmniej wiem,że wszystko może się zdarzyć :)