Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stary Roamntyk II

Stara Prawda: Żeby sobie "zaklepać" dziewczynę należy zrobić jej dziecko

Polecane posty

Gość Stary Roamntyk II

Wtedy cała masa konkurencji ze strony innych facetów sobie odpuszcza, a spośród tych którzy sobie nie odpuścili i tak zostają same żałosne lamy lub ruchacze jednonocne.

Gość Stary Romantyk II
Machnąłem się pisząc nicka xD

Gość jestę hakerę
Sam znam takich ludzi co zeby zatrzymac dziewczyne zrobili jej dziecko. zalosne

Gość raiders
Ale to jest dobra metoda, już same wasze wpisy świadczą jak bardzo nie lubicie samotnych mamuś

Noooo. Bądźmy szczerzy. To JEST pewna metoda. Co nie znaczy, że są inne. Ta jednak chyba za bardzo koliduje . . .

ja tez znam "historie" ktorzy zrobili dziecko..najpierw gadali dziewczynie ze ja kocha,ze bedzie caly czas przy niej,ze jej nie opusci i co?? i g*wno..zrobil dziecko a potem ja rzucił..i jeszcze na dodatek wypierał sie dziecka..i co?? i ty autorze tego postu tak mowisz?? myslisz ze ktos sie dostosuje do tego?? a pomysl sobie autorze ze jestes ojcem dziecka i wyparłes sie,mowisz ze to nie twoje a potem lecisz na jakas inna laske i ona sie dowiaduje ze masz dziecko..i co?? a ona zrywa z toba wszelkie kontakty bo nie bedzie sie zadawac ktory ma dziecko..bo mysli ze jest glupi,nieodpowiedzialny..ja sama znam takiego i autorze nie badz taki hej do przodu

Gość raiders
---kylie2585 Weź poprawkę na osoby korzystające z tej metody! Jeśli korzysta z niej brzydki facet to jest OK, bo taki bardzo potrzebuje kobiety, żony, kochanki, a nie ma żadnego powodzenia. Jeśli natomiast korzysta z niej piękny chłopiec, uwodziciel, jakieś ciacho to na bank źle się to skończy dla dziewczyny. Im ładniejszy chłopak tym bardziej kobieta powinna dążyć do seksu PO ŚLUBIE.

Gość prawiczek jak ta lala
Ja nawet dziecka nie mógłbym zrobić bo ze mną żadna dziewczyna nie chce być, nawet tymczasowo.

Gość poldupek z za krzaka
a ja sie z tym nie zgadzam ... nawet jak mi zrobi dziecko i bedzie chujem to go zostawie ... jak bede o siebie dbala to nie jesdem bedzie mnie chcial a dziecko to nie przeszkoda :) zreszta dziewczyna to nie miejsce abys mogl sobie ja zaklepywac :@)

Gość konia sobie zaklep
do tego się nadajesz, żałosny kombinatorze, którego żadna nie chce