Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niewiedzaca22

Przemeczenie i ?

Polecane posty

Gość Gonda
Niewiedzaca22,to on nie chce zmian,ale Ty nie musisz na to patrzeć

Gość mam podobny problem z moim
do tego przy badaniach okresowych wyszło że ma bardzo wysoki cholesterol więc wziełam sie do działania: kupiłam mu herbatkę na obniżenie cholesterolu, suplement z omega 3, margarynę Benecol dodatkowo pilnuję by jadł zdrowo: codziennie do posiłków dużo warzyw: ogórek, papryka, pomidor, sałata, szczypiorek, cebulka kupiłam kiełkownik i wysiewam kiełki brokuła, rzerzuchy, rzodkiewki, mieszam z serkiem wiejskim i to na śniadanie czy kolację bułki kupuję razowe z dynią (dynia zawiera dużo cynku i jest genialna dla mężczyzn na potencję) staram się ograniczać mu ilość słodyczy i białego chleba, kluch mo facet dodatkowo ma problem z jedzeniem mięsa: strasznie wybredza: jadłby same kluchy, pierogi, makarony i słodycze codziennie do pracy daję mu banana (ma dużo magnezu, potas, dobry na stres) lub inny owoc i kefir naturalny zamiast słodyczy próbuję mu wciskać orzeszki, rodzynki, suszone owoce ostatnio zapisaliśmy się razem na basen.... OJ CIĘŻKA TO WALKA....najgorzej ze słodyczami i lenistwem przed kompem...ale juz jest lepiej

Gość mam podobny problem z moim
gotuję też dużo zup jarzynowych, staram się wciskac warzywka gdzie się da

Gość sGDSIAGDIgbhk
Moze ma problemy z cisnieniem ale powodow moze byc wiele najprostsze i najlatwiejsze wyjscie wizyta u lekarza rodzinnego