Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cotodajeludziom

Co daje ludziom pukanie w rure przez kilka godzin dziennie?

Polecane posty

Gość Cotodajeludziom

Trwa to od bardzo dawna, jestem zirytowana juz. To nie jest jakies mega walenie, takie irytujace pukanie co 2 sekundy. Chyba mam jakiegos uposledzonego sasiada. Jak ja postukam to chwile (czyli jakies 5-10 sek) jest cisza. A potem znowu, miarowe pukanie...

Gość blond w sztuce
nie wiem co daje, tak samo jak nie wiem co daje odbijanie jakiejś piłeczki o podłogę, a przynajmniej tak myślę, że to piłeczka. od kilku miechów dzień w dzień ktoś napierdala u mnie czymś o podłogę, ludzie są naprawdę pojebani :o

A moze cos jest nie wiem, postawione tak że stuka? Nie wiem co, ale wiesz o co mi chodzi...że to nie czlowiek świadomie.

Gość fddffdfg
nikt tam nie puka, to kaloryfery same tak pukają u mnie tez tak jest

Gość fru fru fru
a u mnie w bloku chyba jakis uposledzony mieszka bo od tygodnia w dzien i w nocy ktos wyje i steka...

Gość fru fru fru
a u mnie w bloku chyba jakis uposledzony mieszka bo od tygodnia w dzien i w nocy ktos wyje i steka...

Gość Cotodajeludziom
Wyje i steka moze z bolu? Ja myslalam ze to moze byc jakis obijajacy sie przedmiot, ale jestem przekonana ze jednak to czlowiek, i tez nie jest to "jeczenie" samych rur, po 1. nie stuka cala dobe, sa przerwy, czasem bardzo dlugie, po 2. "reaguje" na moje odstukiwanie cisza a po 3. rytmy stukania sa rozne. Teraz np.przestal.

Gość fru fru fru
tez myslalam ze to z bolu moze ale chyba nie, brzmi to jak jeki uposledzonego, takie rytmiczne, specyficzne (serie po 3x "yyyy" chwila ciszy i znow)

Gość ja też odbijam piłkę
Leżę na łóżku i odbijam piłkę tenisową od ściany - potrafię tak nawet przez godzinę. Mnie to bardzo relaksuje :classic_cool:

Gość Śliczna 1 6
U mnie się stale ktoś rucha i co? Lepsze stukanie w kaloryfer niż łóżkiem o moja ścianę :P

Gość załamana zywotem
Może ma jakieś schorzenia psychiczne i tak stuka.

Gość blond w sztuce
ja też odbijam piłkę - pomyśl o ludziach, którzy muszą tego słuchać, oni niekoniecznie są wtedy zrelaksowani :D

Kiedyś jak mieszkałam w bloku też tak było u jednego sąsiada.Ciągle jakieś takie stukanie i szum.Zwłaszcza nocą.A potem okazało się,że koleś miał jakieś urządzenie,żeby mniej wody zużywać i to tak stukało i szumiało.Innym znów razem były jęki i wycia u tego samego gościa.Nie pytałam co jest grane,aż pewnego razu piętro wyżej tak głośno grała muzyka,że sąsiad myśląc,że to u nas przyszedł prosić żebyśmy ściszyli,bo jego mama ma raka,bardzo ją boli i ta muzyka jeszcze ją męczy.Wcześniej matka z nim nie mieszkała,ale widocznie facet ją przygarnął kiedy już była bliska zgonu.Wkrótce potem zmarła i wszystko wróciło do normy.

Gość Cotodajeludziom
U mnie w pionie tez ktos puszczal dudniaca niskimi tonami, rytmiczna muzyke. Sasiedzi mysleli ze to my i wzywali policje, czasem przychodzili zebysmy sciszyli. Ale potem sie wyjasnilo ze nie my i przeprosili.