Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pechowa88

Czy faceci potrafią jeszcze uprawiać seks?

Polecane posty

Nie wiem, czy to ja mam takiego pecha czy z dzisiejszymi facetami jest coś nie tak? Wszystkim, z którymi miałam do czynienia brakowało polotu, wyobraźni, delikatności. W ich wyobrażeniu seks polegał na szybkim nawilżeniu partnerki (jeżeli w ogóle kilkuminutowe pieszczoty można nazwać nawilżeniem) i jak najszybszym wejściu do środka. Czy są jeszcze Panowie, którzy potrafią spełnić kobiece potrzeby?

mojemu na pewno nie brakuje niczego ! ani pomysłowości , ani wytrwałości , ani delikatności , ani brutalności !!!!!!! może zle lokujesz

Gość jestę hakerę
A czy sa jeszcze dziewczyny ktore potrafia porzadnie zrobic loda i wymasowac prostate ??

Gość Miły666
Mam wszystko czego ci potrzeba.

Zazdroszczę... Zastanawiałam się, czy to może ja mam zbyt wysokie wymagania. Ale kurde, nie wydaje mi się, żeby dużym wymaganiem było zmysłowe dotykanie, lizanie całego ciała. Po prostu odpowiednie zadbanie o potrzeby kobiety. To chyba nie jest aż tak wiele?

szukaj takiego , który sprosta nie kończ na jednym , który ci nie pasuje , szkoda życia

Gość 38 latek
istnieja tacy mezczyni,ale to raczej starsze roczniki:)

Gość taki_jeden_wroc_ek
No nie jest to wiele... Poprostu trafiasz na egoistow,ktorzy jak najszybciej chca tylko w Ciebie wejsc i "posuwac",a srednio ich interesuje odpowiednia gra wstepna i Twoja pzyjemnosc. Ja tam lubie dlugo piescic dziewczyne,wlasnie lizac cale cialo,dotykac:)

Gość 38 latek
Dla mnie satysfakcja i zadowolenie kobiety jest wazniejsze od mojego.

Gość Miły666
Czym mam się podzielić pechowa? Z chęcią zajmę się twoim ciałkiem. Uwielbiam pieścić kobiece ciało.

O tym, że w mniemaniu mężczyzn istnieją tacy, doskonale wiem. Ile to już słów słyszałam jaki to ten czy drugi jest wyjątkowy, wspaniały, dbający o kobietę w łóżku, ale zawsze kończyło się na słowach. Dlatego bardziej zależy mi na opinii kobiet, które chyba są bardziej uczciwe w tym względzie.

Gość 38 latek
jak to sie mowi trzeba obciagnac paru ropuchom,aby atrafic na ksiecia:-D

Jestem tak spragniona prawdziwej namiętności, że byłabym skłonna spotkać się nawet z kimś nieznajomym, żeby po prostu przeżyć prawdziwą rozkosz. Mam 24 lata, a jeszcze nigdy jej nie zaznałam! Może więc Panowie pokazać, co potraficie opisując, jak wyglądałby taki prawdziwy seks:)

Gość Miły666
Pechowa natarłbym cię olejkiem od stóp do głów. A potem masowałbym twoje ciało swoim ciałem. I ślizgalbym się po nim godzinami i dotarłem wszędzie

Gość 38 latek
123 przeciez wiesz,ze nie mnie to oceniac:)Najtrafniejsza ocene moze wystawic tylko ta ktora ze mna spala:) pechowa 88 skad jestes?

Miły, nie przechodźmy ze skrajności w skrajność. Faktycznie, potrzebuję więcej czułości, ale ślizganie się po ciele "GODZINAMI" nie brzmi kusząco:)

Gość 38 latek
pechowa masz @

Gość 38 latek
123 Zeby ocenic musisz sprobowac:)