Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jamerra

szef mi powiedział że dostałam taką dużą premię że będę mogła sobie pralkę kupić

Polecane posty

Gość jamerra

na przykład :O obraziłam się na niego i nie odpowiadam na maile a on zdziwiony że się do niego nie odzywam :O debil

Gość jamerra
dziękuję :)🌼

Gość dzieci są szczere to fakt
może słyszał, że masz problem z pralką i tak mu się niefortunnie powiedziało?

Gość jamerra
premia jest dla mnie ale facet mnie ma za jakąś kuchtę, co za debil zasugerował mi że jestem zwykłą babą

Gość przesadzasz
pewnikiem nie chciał cię urazić.

Gość jamerra
nic mu nie mówiłam, zresztą mam pralkę bardzo wysokiej jakości - Miele więc nie wiem skąd ten burak mi to sugeruję czuję się upokorzona :(

Gość przesadzasz
dostać premię źle, nie dostać też źle ach i jak tu dogodzić.

Gość 34r5tgy
powiedziałci o prALCE BO CHODZISZ W PRZEPOCONYCH I BRUDYCH CIUCHAH I TO ALUZJA

Gość jamerra
to nie jest zły pomysł, zapytam go dlaczego poleca mi zakup pralki, moze chce żebym mu coś wyprała ? hahahaa :D

Gość jamerra
widziałam że pojawią się aluzje do mojego wyglądu ale nie trafiłas jestem bardzo pedantyczna i czysta ale lubię skromny strój i ładne perfumy :)

Gość dzieci są szczere to fakt
jeśli chciałby Cię poniżyć to by Ci powiedział, że będziesz mogła sobie kupić płatki mydlane i tarkę:D

Gość Kobitka co wie
Obrazilas sie bo glupio zazartowal i teraz sie do niego nie odzywasz? Co ty w podstawowce czy w pracy jestes? Gdyby moje pracownice zachowywywaly sie jak gowniary bez poczucia humoru chyba bym im szybko za wspolprace dziekowala zamiast oferowac premie.

Gość jamerra
też mi nasunełaś dobry pomysł bo mogę mu odpowiedzieć że za ta premię to prędzej sobie kupię tarkę i płatki mydlane a nie pralkę hahahahaha :D

Gość jamerra
ale on nie żartował tylko serio powiedział , że za takie duże pieniądze to nawet pralkę mogę sobie kupić nie odzywam sie do niego a on nie wie o co chodzi

Gość A co miał napisać
że dostałas premie i możesz sobie zrobić na noc wolne na odlotach?

Gość Kobitka co wie
Jak nie zartowal to moze ci po prostu chcial dac pojecie jakiej wysokosci ta premia? Zachowujesz sie nieprofesjonalnie nieodzywajac sie do szefa. Gdybym byla Twoim szefem zaprosilabym cie na powarzna rozmowe ale nie o premii a o podejsciu do ludzi z ktorymi pracujesz.

Gość Kobitka co wie
*powazna

Gość jamerra
powinien mi pogratulować a nie zrobił tego nie podziękował tylko jaka to ja kase zarobiłam że mogę nawet pralkę kupić to była moja ciężka praca ale uważam za zbyteczne mówienie co ja powinnam za to kupić a co go to obchodzi ? :O jak będe chciała to moge to rozdać na ulicy , nie potrzebuję jego pomysłów na inwestowanie zarobionych pieniędzy

Po takim tekście jeśli premia nie będzie baaaardzo wysoka dyskretnie podrzuciłabym mu na biurko ofertę jakiejś lepszej firmy z pralkami z zaznaczonymi modelami, które by mnie interesowały, no ale mnie nie stać bo premia była za licha i nie starczyła nawet na pralkę :D

Gość jamerra
to tez dobry pomysł :D

Gość iuytrefw
"jamerra premia jest dla mnie ale facet mnie ma za jakąś kuchtę, co za debil zasugerował mi że jestem zwykłą babą" ­ a kim jestes jak nie zwyklą baba? masz sie za jakiegos nadczłowieka?

Gość facet delikatnie chciał
ci powiedzieć żebyś kupiła sobie pralkę bo pewnie chodzisz w brudnych ciuchach i to była aluzja. No ale cóż baba poczuła się urażona bo ona nie czuje chyba jak śmierdzi.