Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwertymnbvc

Krwawienia między cyklami

Polecane posty

Gość qwertymnbvc

Witam wszystkich użytkowników :) aby opisać swój problem muszę podać parę informacji: mam nieregularny cykl (25-44 dni!) od ok. 5 lat, współżyję, nie stosuję antykoncepcji hormonalnej, w ostatnim czasie nie brałam leków, które mogłyby na coś wpłynąć. Nic mnie nie swędzi, nie boli itp. Ostatni okres zakończył mi się 27 października. 8 listopada (po 13 dniach) zauważyłam plamienie- pomyślałam, że jest to plamienie przedowulacyjne, które parę razy miałam. Niestety przerodziło się to w niby-okres. Trwało to przez 7 dni, krew była jaśniejsza niż przy okresie, było jej o wiele mniej, była zmieszana ze śluzem i pojawiło się parę małych 'skrzepów'. Mniej więcej 12go bolał mnie brzuch, ale trochę inaczej niż przy okresie i o wiele lżej. Dzisiaj znów pojawiło mi się plamienie (po 15 dniach od tamtego, powinnam teraz dostawać okres) jednak nie sądzę by był to okres ponieważ zawsze bolą mnie piersi, mam objawy PMS i obawiam się, że znowu będzie to wyglądać jak ostatnio. Czy ktoś ma pomysł co może mi być? To po prostu taki 'odchył' czy powinnam zacząć się martwić?

Gość albo jakies zaburzenia hormona
lne zbadaj hormony w 5dc,14 dc i 25 dc oraz TSH ( hormon tarczycy) -albo nadzerka ewentualnie uwazaj bo tak sie objawia zakazenie hpv ktorym nastepstwem jest rak szyjki zrob cytologie i usg dopochwowe

Gość powinnaś iść
do Gina , pewnie nadżerkę masz