Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kolbka

Problem z rozebraniem faceta

Polecane posty

Gość Kolbka

Jesteśmy ze sobą ponad 2 lata. Mój chłopak nigdy nie pokazuje się bez koszulki, chyba że jest to moment przebierania się. Zupełnie mi by to nie przeszkadzało, ale podczas seksu również nie chce ściągnąć koszulki, zawsze robi to ubrany. To przeszkadza. Ze względów praktycznych, bo taka ubrana koszulka wisi nade mną i denerwuje, z innych względów, bo bardzo podoba mi się ciało mojego chłopaka i lubię go oglądać, ma gładką skórę, chciałabym móc go swobodnie dotykać. Mówiłam mu, że mi się podoba, że nigdy w życiu nie skrytykowałabym jego wyglądu, że gdybym miała wybierać to wolałabym kalendarz z jego gołymi fotkami niż z jakimiś modelami, żeby mi zaufał itp bo dla mnie jest idealny. Ja zawsze pozwalam mu się rozebrać. On odpowiada, że to nie o mnie chodzi, że mi wierzy ale gdy nie ma koszulki to czuje się źle i nie potrafi się wtedy kochać. Kiedy zaczynamy grę wstępną i chcę mu ściągnąć koszulkę lub proszę go o to, to od razu markotnieje, przerywa wszystko i traci ochotę na cokolwiek. Co mam robić?... Nie chcę kochać się cały czas z ubranym facetem. Co do gatek nie ma żadnego problemu jeśli chodzi o rozbieranie się.

Gość frytek z kartofli
no to fajnie masz ;) zwiaz mu rece kosaulke zerwij,i rob co chcesz!