Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Boni78

Ratunku, co robić?

Polecane posty

Gość Boni78

Hej. Wiecie, ja już nie radzę sobie z mężem. Gdy tylko się pokłócimy to on siada do komputera i wysyła maile do swoich koleżanek, które poznał na e-darling. Żali się w nich na mnie, że jestem niedobra, że nie mam zaintersowań. Dzisiaj np. napisał do jednej z nich, że jestem zołzą, że lepiej było być singlem, że teraz na weekend jadę do mamusi, to on trochę odpocznie, bo życie jego jest koszmarem. Pisał nawet, że powyrzucałam mu gazety kobiece, bo mnie nic nie interesuje.( zapomniał wylogować się ze swojego konta pocztowego). Ja mam dobry zawód, dobrą pracę, po pracy biegnę do domu, robię obiady, zakupy, śniadania, kolacje. Mówi, że chce placki ziemniaczane, to ma. Ostatni powiedział, że musi spać sam, a jak położyłam się do obok niego to stwierdził, że przecież mieliśmy spać same. Najciekawsze w tym wszystkim jest to, że rano mi mówił, że dobrze mu ze mną, a o 10.00 już pisał maila do koleżanki, że jestem zołzą. Fakt, powyrzucałam jego gazety i były tego ponad 100 kg ( sprzedałam makulaturę), ale to były Gala, Viva, a mieszkamy w mieszkaniu 2 pokojowym i nie ma się gdzie ruszyć. Co ja o tym wszystkim mam sądzić? Ja już naprawdę nie wiem co robić.

Gość Bloonik
zostaw go, pajac.

Gość Bananaaa
dwulicowy pajac

Gość Boni78
A jak mam go zostawić, jak go kocham> Powiedzieć mu, że przeczytałam jego maile?

Gość Bananaaa
Nie zdziw się jak zrzuci całą winę na Ciebie - to się nazywa odwracanie kota ogonem. Nie będzie ważna jego zdrada (wg mnie to zdrada, mój facet nie pisze z kobietami poznanymi na portalu randkowym), tylko to, że weszłaś na jego maila. Może otwórz oczy zanim zmarnujesz sobie całe życie

Gość Boni78
Banaaa, masz racje. Raz przeczytałam jego maile, jak 6 dni po ślubie pisał do swojej koleżanki z e-darling, że nie byłam dobrym wyborem i opowiadał jej o moich tajemnicach, które mu powierzyłam tj. o moim poprzednim związku. Długo dławiłam w sobie żal, ale któregoś razu wyrzuciłam mu to i wówczas on miał ogromne pretensje do mnie,że przeczytałam jego maile i mówił, że to ja jestem tą złą, bo czytam jego prywatną korespondencje. Nie rozumiał o co miałam pretensje z tymi mailami i twierdził, że nic złego nie zrobił opisując mnie jako dziwkę, bo zyłam w nieformlanym związku, który ukrywałam przed rodziną. Dodał też, że jego koleżanką nie dorastam do pięt.

Gość Boni78
I co, nikt nie chce pochylić się nad moim problemem?

Gość fghjkl
ale nad czym tu sie chylic... z jakiej racji on ma zalozone konto na portalu randkowym to popierwsze. po drugie to jakas ciota nie facet... po 3 ja bym chuja zostawila albo nawet zrobila mu awanture za to ze ma portal randkowy !.... wyjeb chuja z domu chyba ze chcesz byc ponizana do konca zycia :/

Gość Boni78
A wiecie, że mój kochany mąż oświadczył mi, że dostał przechodzony towar, bo przed ślubem była w 7- letnim związku z innym mężczyzną, ą mąż jest tym drugim>

Gość gggggggggggggggggggggggh
fajans za dobrze ma i tyle. obiadki? ha ha! w życiu facetowi nawet pizzy nie podgrzałam, to ja sobie każę gotować i jestem w związkach szanowana. a ty głupa jestes ze z taka cipcią jeszcze siedzisz bo "kochasz". co za ludzie.

Gość chodnikowa83
ze tak ostentacyjnie zapytam... nie wiedzialas z kim sie wiazesz?? 3dni po slubie maile to przed moglas wydedukowac ze on nie gra fair jestem stara panna ale na litosc co to za narzeczony z kontem na bozdojebnych portalach ;/!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość nienawidze takich tematów
w stylu to taki dran ale ja go kocham.no to co ty chcesz?mamy ci meza odmienic?ja już takiego dawno bym zostawiła(wtedy 6dni po ślubie jak go przyłapałaś na tej korespondencji).dziewczyno miej godność!!!!współczuje ci mężą ale również twojego braku poczucia własnej wartości.pytasz co zrobić,wszyscy churem : zostaw go! a ty na to że go kochasz,to po co pytasz?jak można żyć z człowiekiem wiedząc że cie zdradza.BO TO JEST ZDRADA!

Gość Boni78
No właśnie nie wiedziałam z kim brała ślub. Tak bardzo chciałam mieć rodzinę. Urzekła mnie jego rzekomo głęboka wiara, sądziłam więc, że taki człowiek jest uczciwy. Tymczasem to nie jest tak. Cały czas mnie wysyła do psychologa. Zarzuca mi różne rzeczy, obraża się o wszystko. Jak zmieniłam mu szczoteczkę do zębów, to powiedział, że złośliwie wyrzuciłam mu starą szczoteczkę i kupiłam nowa od której krwawią mu dziąsła.

Gość ot co....
daj spokój