Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lkholiholihkihj

ODNOWA BIOLOGICZNA WŁOSÓW, miałyście? skuteczna? jak to wyglądało?

Polecane posty

Gość lkholiholihkihj

Mam rozjaśnione i zniszczone włosy. Połaziłam po salonach. W jednym proponują maski i olejki na włosy i potem użycie lamp, czyli ciepła, albo to samo z sauną. Nie bardzo wiem jakie maseczki używają w jednym a drugim salonie. Chodzicie? Wiem, że na saune można chodzić co 3tyg, na ciepło co tydzień.

Gość vmftykdthndgnsrtnn
up up up bo mnie to też zainteresowało :)

Gość znajomaaaaaaa
ale jak to odnowa biologiczna?nie nazywa sie rekonstrukcja?

Gość hfdgfd
powiedz mi cos wiecej. moja mama ma bardzo slabe, cienkie, wypadajace wlosy. i kombinuje z szamponami i nic. nie wiedzialam, ze istnieje cos takiego jak odnowa biologiczna wlosow :D ile takie cos kosztuje? bo pomyslalam ze fajny pomysl na prezent :)

Gość ...jedna wielka sciema
ale ... klient nasz pan :D zwlaszcza jak duzo placi :)

Gość jaq
chodzilam na saune na wlosy, ale powiem szczerze nic nie dalo. Zostawilam mase pieniedzy w salonie, a wlosy jakie byly takie zostaly. Teraz mam piekne, miekkie a roie tak: olejek kokosowy Amla Vatika costam (allegro), trzymam jak najdluzej, potem myje szamponem dla dzieci Babydream, nastepnie odzywka Dove hair repair, a potem maska Dove z olejkami: arganowy, kokosowy, migdalowy(kupilam w niemczech- w polsce jest inna wersja). jak wlosy sa mokre to w koncowki wcieram serum a+e l'biotica albo olejek glis kur. niby duzo tego, ale moje wlosy nie sa ociazone, a pozbylam sie (wczesniej tez za pomoca nozyczek) suchych koncowek. stan wlosow poprawil sie znacząco. do tego lykam suplement diety. w suplementach diety najwazniejsze sa 2 skladniki: l-metinonina oraz cysteina. poszukaj jakiegos suplementu z tymi skladnikami. pozdrawiam

Gość gość
ja bylam na odnowach biologicznych w spa www.dayspa.bielsko.pl i musze powiedziec, ze naprawde fajna sprawa - po wyjsciu czulam sie tak "dopieszczona" jak nigdy. naprawde mozna sie zrelaksowac i przy okazji troche odnowic cialo :)

Gość gość
Powiem szczerze że o odnowie włosów nie słyszałam... ale chodzę bardzo często i z przyjemnościa do Health & beauty Service na taką zwykłaą klasyczną odnowę, to zapytam następnym razem czy mają odnowę włosów. To by mogła być bardzo sympatyczna opcja:)

Gość gość
Trzymajcie namiary - http://www.pro-sprzet.pl/blog/?p=954 Doprowadzenie włosów do normalności trwa, ale ich odbudowa jest możliwa w krótkim czasie. Trzeba jednak działać po prostu z głową i wtedy wszystko będzie w najlepszym porządku. Oczywiście - z czasem.