Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdfdfgreb

jestem załamna

Polecane posty

Gość fdfdfgreb

w tym roku zaczelam studia dzienne ( w nie moim rodzinnym miescie) , i KOMPLETNIE mi one nie odpowiadają, nie interesuje mnie to totalnie... ucze sie bo ucze, zal mi rodziców bo to w koncu oni daja kase mi na utrzymanie. z checia bym wrocila do mojego miasta i poszla na zaoczne pielegniarstwo...nie wiem co mam robic

Gość Reijkhjavik
Witaj. Nie możesz tak zrobić jak piszesz? Żeby wrócić i pójść na to pielęgniarstwo ? Nie ma sensu się męczyć studiami które Ci nie odpowiadają .

Gość fdfdfgreb
nie mów mi co ma sens a co nie,prawiczku zasrany

Gość pokornaniepokorna
co obecnie studiujesz? jak jesteś na pierwszym roku to zmień kierunek póki czas, chyba nie zamierzasz się tak męczyć 3lata?

Gość fdfdfgreb
nie moge, jestem z takiej rodziny ze sami nic nie osoągnęli( chodzi mi o ciotki wujków) i jezeli wróce to bedzie wielkie gadanie ze nie dalam sobie rady itd itd i nie chodzi mi tu o moich rodziców chociaz i oni nie bedą zadowoleni z tego powodu, oni mają ciśnienie na moje studia, a ja niestety jestem od nich uzalezniona finansowo

Gość fdfdfgreb
obecnie prawo

Gość pokornaniepokorna
prawo - prestiżowo widzę. ale to 5 lat studiów + aplikacja.. cała młodość ci minie na czymś czego nie lubisz.. idź kochana na to pielęgniarstwo ale dziennie

Gość fdfdfgreb
w tym cala rzecz ze na dzienne pielegniarstwo nie dam rady sie dostać bo potrzebna by mi byla biol albo chem na rozszerzeniu na maturze, a niestety nie zdawalam na maturze. pozostaje mi zaoczne

Gość pokornaniepokorna
to idź zaocznie, walcz o siebie, rób to czego sama pragniesz, a nie czego inni od Ciebie oczekują, bo będziesz kiedyś tego bardzo żałować