Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Doriss24sss

Poznałam bogatego faceta, nie wiem czy warto?

Polecane posty

Gość Doriss24sss

Poznałam gościa ostatnio ale nie wiem czy czasem nie powinnam sobie dać z nim spokój. Ostatnio jak siedziałam w restauracji wszedł on wyglądający na jakieś 25 lat ( ja mam 24) , włosy ciemne ścięte bardzo króciutko, czarna koszula, czarna skóra, czarne spodnie i czarne buty skórzane Nike, Na szyi gruby srebrny łańcuch, wart może z 2 pensje, na ręku też bransoleta srebrną, dosyć gruba. Gadał coś chwile z barmanem, po czym gdy zauważył, że go obserwuje podszedł i zapytał czy może się dosiąść. Zgodziłam się, pogadaliśmy trochę i gość mnie zaprosił na następne spotkanie. Gadaliśmy, pytałam co robi i w ogóle, to mówił, że jest biznesmenem. Chciał mnie odwieść do domu ale nie przystałam, widziałam jak już odjeżdżał to miał super autko, czarny lakier, chyba BMW albo Mercedes. Ogólnie wyglądał i prezentował się ciekawie i sympatycznie. Nie przeklinał i nie mówił od rzeczy. I wszystko fajnie gdyby nie ten jego ubiór, jakoś trochę mnie zastanawia. Teraz napisał mi esa, czy się z nim umówię na kawę w restauracji. Nie wiem sama... Moje koleżanki mi mówią, żeby dać sobie z nim spokój ale nie wiem czy mówią to szczerze, bo mogą zazdrościć, że jest gość przy kasie. Dziewczyna jak byście zrobili na moim miejscu?

Gość Doriss24sss
Dziewczyny* co byście zrobili na moim miejscu?

Gość Doriss24sss
Sorry, nie ten działa, temat do skasowania./

Gość Doriss24sss
*Sorry, nie ten dział, temat do skasowania...

Gość Ehhhhhh555
Czytając Twoją wypowiedź mam wrażenie, że masz 5 lat, a nie 24.... Bez urazy, ale dziewczyno... szanuj się.