Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ajsi

możliwe, że się udało? :)

Polecane posty

Hej dziewczyny :) przeczytałam już miliony forów i wypowiedzi i już się pogubiłam w tym wszystkim. A mam pytanie, może wy mi powiecie czy to urojenia czy może faktycznie się udało zajść w ciążę :) Ostatnią miesiączkę miałam 5 listopada, kochałam się z mężem 12 a potem 18 . Przed wczoraj i wczoraj bolały mnie krzyże ale tak zaraz nad tyłkiem i ból promieniował na całe nogi, dziś już ustało choć teraz czuję takie ciągnięcia w krzyżach, nie mogę się długo schylać bo ledwo się wtedy wyprostuję. Brzuch przez 2 dni miałam taki wzdęty i hmm dziwny. Nigdy wcześniej czegos takiego nie miałam. Myślicie, że mogę mieć malutka nadzieję, że się udało? Bo jednak mało dni minęło i narazie za wcześnie chyba na robienie testu bo i tak prawdopodobnie będzie 1 kreska. Dzięki za odpowiedź :) Pozdrawiam!

Gość dokładnie dokładnie !!!
idz zapytaj sie Ksieżyca, tez bedzie wiedzial tyle co my :O a nadzieje mozesz miec zawsze, w koncu to matka glupich

wykluczyć nie można,ale podziwiam was że tak szybko macie tyle objawów na ciążę

Gość Nie doszukuj
się objawów ciąży w kilka dni po współżyciu. A skoro był seks to możliwość ciąży również jest. Test zrób w dniu spodziewanej miesiączki i tyle.

Gość Też się dziwie.
Wszystkie na tym forum mają objawy ciąży po kilku dniach od współżycia/owulacji . U mnie w tej chwili jedynym objawem ciąży jest brak miesiączki a to już 14 tydzień.

Gość aśkaaa
hej Ajsi i ja czekam do okresu ostatni okres miałam 9 listopada wiec podobnie do ciebie dzis mam 14 dzien cyklu a staranka były w tym miesiacu takie spore bo od 8 dc do 13 dc i sluz odpowiedni do zapłodnienia byl wczoraj czyli 13 dc szyjka macicy wysoko mieka i otwarta wiec czekamy razem ;-))))

Gość aśkaaa
aha a te twoje obiawy to prawdopodobnie efekt owulki

Gość no coz............
To ja was przebije, jestem w 40 tygodniu ciazy, i mam zero objawow :P. Dokladnie za tydzien mam planowany termin porodu

Gość aśkaaa
wiec zycze szczesliwego rozwiązania ;-))))) ja mam 2 synow teraz sie staram o 3 dzidzie i pamietam jak byłam w 41 tyg a syn nie chciał wyjsc to z męzem na ostro od tylu i tej nocy urodziłam polecam ;-)))

Gość no coz............
dzieki aska za dobre rady, ale ja chce jeszcze wytrzymac przynajmniej z tydzien, zeby Maly byl grudniowy:P

Gość świerzynka
Ja kochałam sie z mężem 1.11 i 11.11 i 18.11 zrobiłam test,który wyszedł pozytywnie. Byłam u lekarza, najprawdopodobniej poczęcie nastąpiło tego 1.11. Jest możliwe u Ciebie, ale też wiele zależy od Twoich cykli i czy trafiliście w owulkę, poczekaj z tydzień, albo kup test o czułości 10 mlU/ml, powinien wykryć ciążę dwa dni po zapłodnieniu (nie od stosunku). Powodzenia :)

U mnie tak często się nie udało, bo mąż narazie jest na wyjeździe ;D ale mam nadzieję, że mimo wszystko się udało ;) Pewnie tak jak mówisz, narazie te wszystkie bóle to owulka ;p bo za wcześnie na mówienie o objawach :) Dzięki dziewczyny i trzymam za Was kciuki :)