Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

edyjan87

Znacie Econova???

Polecane posty

Ostatnio cierpię na straszny ból kolana, w wakacje postawiłam na zdrowy tryb życia i biegałam niemal codziennie. Teraz idzie jesień, rzadziej mi się to zdarza, z powodu bólu w kolanie, po dłuższym nawet chodzeniu. Szukałam czegoś co pozwoliłoby mi to zwalczyć, nie chcę zażywać cały czas leków przeciw bólowych. Trafiłam na ofertę ECONOVA'y - hurtowni medycznej, która proponuje na to Elektrostymulacje TENS, przy użyciu elektrostymulatora. Spotkał się ktoś z Was z tym?

Gość gość
Ja tez jestem zainteresowana tym czy ktos zakupił u nich elektrosymulator i opinii na jego temat. Wysłałam prosbe o kontakt ale nie bardzo powaznie traktuje klientów bo nikt sie nie odezwał.

Gość gość
Ja u nich kupiłam urządzenie ECO77. Wcześniej chodziłam na zabiegi przy użyciu tego urządzenia, więc wiedziałam, że efekt będzie. Stosuję z powodu RZS. A co do obsługi nie mam zastrzeżeń, bo szybko przysłali i wszystko było OK.

Gość gość
Ja polecam, kupiłem tens. pomogli mi wybrać

Gość gość
Kupiłem ostatnio aparat. Wszystko OK

Gość gość
Kiedyś zamówiłam urządzenie, ale do masażu nóg, bo bardzo mi puchną. Korzystam już 2-3 lata i polecam.

Gość Zdzisława

Właśnie szukam opinii o tej firmie, bo chciałabym kupić urządzenie do leczenia bólu. Chyba się skuszę, bo wyglądają na rzetelną firmę, a pani przez telefon była bardzo miła i mi doradziła jaki model wybrać.