Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emila.sad

Problem z chlopakiem

Polecane posty

Gość emila.sad

Witam wszystkie szafiarenki. Mam 20 lat i jest z juz od trzech lat w powaznym zwiazku. od ponad roku mieszkam z partnerem i na poczatku wszystko bylo jak w bajce. Bylismy w sobie salenczo zakochani do tego stopnia ze (moze to niesmaczne ale), on potrafil mi obgryzac paznokcie u nog. No po prostu w glowie sie nie miesci co on dla nnie robil. niestety z od okolo pol roku wszystko jest calkiem inaczeh. in juz nie jest taki czuly i kochany i ciagle sie mnie o cos czepia i krytykuje to co ja robiw. Uwaza ze nic nie robie w domu, ze nie sprzatam, jesten balaganiara i ze najchetniej to btm leala caly dzien w domu a to wcale nie jest tak. Nie mowie ze uwielbiam sprzatac gotowac itp ale dla niego i tak sie bardzo zmienilam. przed amieszkaniem z nim nie potrafilan nawet nic ugotowac a teraz to w wjekszosci ja gotuje. Ja pracuje 4 dni w tygodniu po 12 godzin wiec jak wychodze z domu o 5 rano to wracam przed 8 wieczor i jest tak ze nie zawsze mam jakis cieply posilek ale on w moje dni wolne to musi miec bo przecie on ciezko pracuje. kiedy robie lite zakupow to on ja zawsze sprawdza bo uwaza ze ja to tylko pieniadze na glupoty wydaje. Ostatnio nawet bral narkotyki i zepsul nam drzwi i lustro po czym sie wyprowadzilam ale po tygodniu wrocilam do niego. ciagle mnie krytykuje. a to ze w ziemniakach jest za duzo wody a to ze parowki sa za zimne albo ze za dlugo sie zzykuje na impreze. on placi za zakupy i rachunki wiec wszystkie moje zarobione pieniadze musze mu wysylac na konto bo zbieramy na swieta bo lecimy do polski a on uwarza ze jak beda na moim koncie to ja te pieniadse zaraz wydam. kupilismy samochod na ktory w wiekszosci ja dalam pieniadze ale on potrafi sobie niby zazartowac ze to jest jego samochod bo mnie nie ma nawet na umowie. klocimy sie codziennie o wszystko. On potrafi mi powiedziec ze jest dziwna ale ze zachowuje sje jak dzik itp. mam juz dosc bo wykancza mnie psychicznie. Co robic. Poradzcie

Gość ruif
Twój facet ma trudny charakterek. I najwyraźniej Ciebie nie szanuje. Nie będzie lekko... Musiałabyś zrobić coś, co podniosłoby u niego twoje notowania. Nie wiem tylko, co... Nie znam człowieka. Ale Ty - owszem. Musisz coś wykombinować...

Gość Rotmistrz
Tak to jest jak się zaczyna mieszkać z osobą, której się nie zna. 3 lata razem. 2.5 roku trwały motylki w brzuchu (i tak dosyć długo). Teraz przyszedł czas na realne życie w związku i nagle okazuje się, że nie jest jak w bajce. Słowem - standard przy kierowaniu się wyłącznie emocjami przy doborze partnera/partnerki.