Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

uparta ostryga

idź w pierony!!

Polecane posty

nie chcę już kwiatków, komplementów, niespodzianek! nie chcę smsów rano i wieczorem!! nie chcę tej całej szopki! chcę żebyś tylko chwycił za rękę jak tego potrzebuję! Chcę czuć, że wypełniam całego Ciebie, każdą Twoją myśl, oddech!! Mężczyzno, jeśli to czytasz, weź sobie to do serca, bo nie mam odwagi Ci tego powiedziec...

Gość ruif
A czy to czasem nie on ma wypełniać całą Ciebie? ;-)

Gość ewoghskfnl
hahaha :D no właśnie, to facet wypełnia :D

Gość ruif
A dlaczego TYLKO taki? Taki MIĘDZY INNYMI... Strasznie nerwowa jesteś... Zly humorek? Czy tylko banalna samotność?

Widzę że ktoś tu ma nosa... a i owszem wkurzona jestem jak sto 50 i chciałabym to wykrzyczec w twarz tym wszystkim facetom, ktorym szans nie daje żadnych!

wzajemnie 🌻. Boli..bardzo.Powinieneś dawać mi uśmiech na twarzy,wkładać w oczy wszystkie gwiazdy,otulać mnie szalikiem gdy jest zimno..Niech się jej dobrze nosi mój pierścionek...

Gość ruif
Ale wszyscy naraz Ciebie chyba nie wkurzyli? Pewnie jakiś jeden się wykazał...

Gość ruif
@ broken Nad wyraz słuszna uwaga. ;-)

wiesz jakie życie jest cudowne - wykazał się, już myślałam że "no w koncu jest ktoś kto czyta wrecz w moich myslach" i bajka trwała do nastepnego weekendu, kiedy to zachował się dość niefajnie ;/ ehh

Gość ruif
Trzymasz nas w strasznym napięciu! ;-) Niefajnie, czyli....

czyli jak tylko zaistniała sprzyjająca sytuacja - rączki pod bluzeczkę... ja rozumiem, że mam piękne ciało, że trudno się oprzeć , ale troche szacunku!

Gość ruif
On bardzo szanuje... twoje ciało! Wręcz ubóstwia! ;-) A mówiąc poważnie - po nim już pozamiatane... Następny proszę! ;-)

nastepny - za stary! rozmowa z nim to czysta rozkosz, rozumie mnie, moje potrzeby, ale jest za stary i w zwiazku z tym on chce wszytsko juz - ciagle dzwoni, chce zebym byla tylko dla niego (choc nie jestesmy razem), robi wszystko jednym słowem zeby mnie jak najszybciej zdobyc

Gość ruif
Raczej zbyt zaborczy! A ile macie lat?

Gość intepretation
Robisz nam kobietom krecią robotę bo faceci mogą pomyśleć że wszystkie tak nie chcemy kwiatków, komplementów i smsów. A może sama jesteś facetem. Albo zawistną kobietą, która chce, żeby innej się nie udało.