Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowana 18 nastka....

faceci nigdy ich nie zrozumiem.........

Polecane posty

spotkalismy sie jako koledzy.... wszystko spoko gadalismy.....spotykalismy sie... znalismy rok............ a on?lajkuje mi moje zdjecie i milczy. o co cho?

że podobają mu się twoje zdjęcia :) to zagadaj sama ! jejku ludzie raz się żyje

Gość ruif
Subtelnie daje do zrozumienia, że go interesujesz. I czeka na reakcję. Teraz piłka jest po twojej stronie boiska. Jeśli nic nie zrobisz - d..a blada. Będzie po balu...

ale ja jestem mloda jescze a on jest duzoooooooo starszy ode mnie...... troche to takie nielogiczne jest moze jestem za glupia na takie gierki?

ale ostatnio bylismy w restauracji razem fajnie sei jadlo piwko pilo........ i sie przestal odzywac............. o to wlasnie chodzi, a wstawialm zdjecie z imprezy... to lajkuje ale milczy......tego nie rozumiem

Napisalam do niego moze 2 tyg temu co u niego odpisal zdawkowo później zlakowal te zdjecia...... i poxniej napisal tylko czesc odpisalam mu czesc i cisza............ no ludzie kochani czy ja jestem nienormalna czy ON? Relacja byla bliska, to bliskie kolezenstwo, problemy swoje znamy itd. nidy tylko nie milczal. Dlaczego?

może on myśli tak samo ? nie pomyślałaś ? zadzwoń / napisz korona z głowy nie spadnie a może będziesz wiedzieć na czym stoisz - przejmij kontrolę, pokaż, że wiesz czego chcesz i takie tam :)

Gość ruif
Ile on ma lat?

Nie rozumiem jak mozna zaczac milczec to cos jest chyba na rzeczy... ale oczywiscie nie mozna tego powiedziec wprost i tak z relacji (nieczystko kolezenskiej bo wydarzylo sie cos przeszlo do Ciszy czyli czyt; Koniec znajomosci?.........................

28 napisalam mu dzis sms, nie odpisal.ile bede sie zbłażniać?

Gość ruif
Spróbuj wyrażać sie nieco klarowniej. Nic nie kumam z twojego ostaniego wpisu.

Zadzwoń pogadaj z nim. Może faktycznie on myśli tak jak Ty. Może chce zakończyć znajomość tylko brak mu odwagi żeby to powiedzieć

znalismy sie jak wyzej napisalam, bylo moze z 7 spotkan, bo ja bylam w zwiazku wczesniej nie zawsze mialam czas itd.. czeste tefleony codzienne sms pisanie na fb itd.... niedawno pijac alko troche nas ponioslo jednakze pytajac go co dalej z tym robimy odp nie wiem nei chce planowac itd ok, sytuacja analogiczna bez alko.... minelo kilka miesiecy dopiero sie spotkalismy na tym jedzonku piwku... ot zwykle kolezenskie spotkanie i? napisalam mu sms. odp zdawkowo poxniej zlajkował i CISZA. NIgdy tak nei bylo po prostu zamilkł.

WYdaje mi sie, ze milczac daje sie jasno do zrozumienia ze chce sie zakonczyc znajomosc. natomiast po co w takim razie lajkowac komus zdjecie( JAK NIGDY TEGO NIE ROBIŁ???)

Gość ruif
10 lat - to tylko dużo. Na duuuuuużżżżżoooooo, to musiałoby być ze 20. ;-) A może on się zastanawia co z tą waszą znajomością zrobic? Boi się tej różnicy wieku. Siedzi i myśli. Daj mu trochę czasu. Nie gorączkuj się. Odezwie się.

Gość ruif
A milczenie wcale nie musi oznaczać chęci zakończenia znajomości...

Raczej nie, no nigdy to nie stanowilo bariery. mowil to. ze tego nie odczuwa. ze czuje jakby jego znajome w wieku podobnym byly mlodszew ode mnie. mnie zycie bardzo doswiadczylo wczesnie i nigdy nie moglam sie dogadac z kolezankami ze szkolnej ławy ze tak powiem.... Faceci w moim wieku nie maja ze mna wspolnych tematow, wiem ze jestem mloda ale wiek za bardzo tez nie swiadczy o dojrzalosci. choc wiadomo kazdy rok czegos nas uczy jak kazdy kolejny dzien ALE MILCZY. i jest mi bardzo źl z tym faktem.

Jesli nie chce z kims utrzymywac znajomosci NIe lajkuje mu pierwszy raz zdjecia, a on to zrobił> tak publ wiecie.. to chore w sumei te portale ale chce to opisac.... napisal czesc przedwczoraj...... i odpisalam mu tez czesc i juz nie odpisal... o co tu chodz?

Gość ruif
Milczy. Ale przestanie. I będzie Ci dobrze. Z tym faktem. ;-)

dziwi mnie ten fakt ciszy. bo jesli znajomosc jest intensywna a nagle spada do rangi NICZEGO to jest lekka terapia szokowa

Gość ruif
Wyluzuj! Daruj sobie te zgadywanki. Jak tak dalej pójdzie, odwiozą Cię do czubków! ;-) A tego nikt chyba nie chce, prawda? ;-)

Moze juz jestem w czterecch bialych scianach.... Odpuszczam sobie te zgadywnaki. jak tak chce niech tak robi. ja nie zrobie nic bo tego nie rozumiem.. moze po prostu sobie odpuszcze... ma 28 lat mogl kogos spotkac. zakochac i walnelo mu na banie!

dziwi mnie ten fakt ciszy. bo jesli znajomosc jest intensywna a nagle spada do rangi NICZEGO to znaczy że koniec znajomości

Gość ruif
Milczenie to tylko objaw myślenia. Poważnego zastanawiania się nad przyszłością. Cisza przed burzą. Albo da sobie spokój (w co wątpię). Albo wkrótce staniesz się obiektem jego nowej ofensywy. Czego Tobie serdecznie życzę. ;-) Cześć.

No wlasnie. koniec znajomosci. jesli ktos milczy to sa dwie opcje albo chce zerwac kontakt albo wydarzylo sie cos co mu to utrudnia(czyt jakies przemyslenia, nowa lala, problemy itd................) mimo to lubie jak ktos mowi wprost: sluchaj zakonczmy to a nie zabawa.

Dzieki Wam za te komentarze. slowa itd. to wazne miec swiadomosc ze sa ludzie ktorzy zawsze ci doradza powiedza zycze wam dobreego weekendu;p

ja bym stawiał na to pierwsze, chyba że facet jest naprawdę jakiś dziecinny i nie potrafi powiedzieć wprost o co chodzi. Czy tak ciężko jest napisać: słuchaj mam problem, mam dziewczynę itd.