Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuliopsssss

CO TO MOŻE BYĆ?? NIE MAM PIENIĘDZY NA LEKARZA

Polecane posty

Gość kuliopsssss

a nie jestem ubezpieczona :O :O :O w prawej piersi od kilku dni mam guzek a własciwie to GUZ/... jak chwycę z boku piersi u góry i u dołu to jest to wielkie na okolo 5, 6 cm twarde, grube i boli ! nawet jak nie dotykam..często przed okresem moje piersi sa wrazliwe, bolą, ale teraz to jest cos co mnie przerazilo, dodatkowo mysle, ze moge byc w ciazy, ale przeciez to raczej nie objaw ciazy.. bola mnie równiez sutki... boli mnie prawie pod samą pachę :( mam 21 lat

Gość malinkaczerwononiebieska
jak boli to cysta pewnie ,musisz do lekarza

Gość kuliopsssss
czytałam o tym, ponoc cysta dotyka kobiet w wieku od 30-50lat :( czyzby mnie to spotkalo tak wczesnie :(

Gość gdyrrxftrf
a nie mozesz sie zarejestrowac w urzedzie pracy jako bezrobotna? bedziesz miala ubezpieczenie

Gość dankahanka
nie powinnaś dłużej zwlekać, idź do urzędu pracy i zarejestruj się a dostaniesz od tego naszego śmiesznego państwa darmowe ubezpieczenie ;)

Gość dankood
A czemu nie jesteś ubezpieczona? Nie chce Ci się pracować, czy nie możesz znaleźć pracy? A do lekarza musisz iść, więc lepiej sie zarejestruj w Urzędzie Pracy, tak jak Ci radzą. Takie rzeczy trzeba leczyć zanim będzie za późno.

Gość dankood
A czemu nie jesteś ubezpieczona? Nie chce Ci się pracować, czy nie możesz znaleźć pracy? A do lekarza musisz iść, więc lepiej sie zarejestruj w Urzędzie Pracy, tak jak Ci radzą. Takie rzeczy trzeba leczyć zanim będzie za późno.

Gość kuliopsssss
1ego listopada zwolnilam sie z pracy, bo szef mnie molestowal i od wtedy nie moge znalezc nic

Gość dankahanka
no to jaki masz problem z tą rejestracją, przecież to nic nie kosztuje.