Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marta202013

pytanie o prawko kto sie orjetuje?

Polecane posty

Gość marta202013

witam kurs mam zrobiony nie zdalam 2 razy odpuscilam sobie i minelo pol roku od testow i teraz pytanko jak teraz pujde na test i zdam do powiedzmy grudnia to one nadal sa wazne przez pol roku tak? a ze dluzsza przerwa byla od ostatniego egzaminu to musze wykupic godziny a chciala bym w styczniu je wykupic a teraz zdac testy same czy to bedzie na starych zasadach?

Test jest ważny pół roku. Po pół roku robisz kolejny. Jeżeli zapiszesz się na test i zdążysz go napisać przed końcem roku, to piszesz go jeszcze na tych zasadach co są teraz. Niestety praktyczny po nowym roku będzie chyba na nowych zasadach w Twoim przypadku. Godziny doszkalające( a właściwie 5 godzin) wykupujesz po trzecim nie zdanym egzaminie(ja miałam po drugim ze względu na dłuższą przerwę).

Gość marta202013
aha dzieki czyli dzialam bo szkoda wszystko od nowa a co ma sie zmienic w praktycznym ?

Tzn jak byś teraz napisała teorie, a nie zdążyłabyś zapisać się na praktyczny, to zdajesz go po nowym roku po prostu na nowych zasadach w ośrodku. Mają być droższe, i trudniejszy. Za wiele to nie wiem. Ciężko jest teraz z terminami, bo sporo ludzi chce zdążyć.

Gość marta202013
dzieki :)