Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alaruna

Wątek antyschizowy, biorę tabletki, stosuję prezerwatywy-nie jestem w ciąży!

Polecane posty

Witam, zapraszam do dyskusji wszystkich schizolców, którzy biorą tabletki bądź stosują prezerwatywy i mimo to boją się, że są w ciąży :) Wspólne schizowanie, a raczej wspólne uspokajanie :) Żadna niepominięta tabletka, dobrze użyta prezerwatywa-ciąży brak. Zapraszam!

Podpisuję się. Biorę tabletki regularnie, uważam na wymioty, biegunki i dodatkowe leki, a i tak milion razy byłam już w ciąży :p

Gość journeyforever
jeju kocham was! hahah

Gość toołwer
boooże ja już w 3 dniu przyjmowania tabletek anty kochałam się bez zabezpieczenia i do końca i żadnych schiz nie miałam i nie mam :D Może trochę zaufania dla producentów tabsów? To żebyśmy nie zachodziły w ciąże leży w ich interesie :D

Owszem, trochę zaufania, ale tak to jest jak się coś wkręca do główki :P Ja stosowałam do tej pory prezerwatywy, zawsze do końca, obojętnie w jakie dni, czy to były płodne czy też nie :) A jakie schizy potem były to nie muszę pisać.. A może coś pękło, a nie zauważyliśmy, a może coś jeszcze. Po prostu koszmar! Dlatego wkurzyłam się i wzięłam wczoraj moją pierwszą tabletkę.. Zobaczymy jak to będzie.. Mam nadzieję, że żadnych skutków ubocznych.. Animizacja_ a Ty jak długo bierzesz tabletki? Miałaś jakieś skutki uboczne?

Owszem, trochę zaufania, ale tak to jest jak się coś wkręca do główki :P Ja stosowałam do tej pory prezerwatywy, zawsze do końca, obojętnie w jakie dni, czy to były płodne czy też nie :) A jakie schizy potem były to nie muszę pisać.. A może coś pękło, a nie zauważyliśmy, a może coś jeszcze. Po prostu koszmar! Dlatego wkurzyłam się i wzięłam wczoraj moją pierwszą tabletkę.. Zobaczymy jak to będzie.. Mam nadzieję, że żadnych skutków ubocznych.. Animizacja_ a Ty jak długo bierzesz tabletki? Miałaś jakieś skutki uboczne?

Jakieś pół roku. Tylko przez pierwsze opakowanie plamienie, niekończące się. W drugim opakowaniu, skończyło się krwawienie z odstawienia i koniec. Poza tym zupełnie nic :)

Mam nadzieję, że ja ich nie będę miała, bo planuję małe co nie co :D A tak z plamieniem niebardzo :)