Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestę hakerę

Wiem dlaczego nie lubicie MLM

Polecane posty

Gość jestę hakerę

Bo nie chcecie pomagac innym ludziom. Myslicie tylko o sobie. W MLM pomagajac innym pomagacie samym sobie. Ale plebs tego nie rozumie. Wy nim jestescie. Banda kretynow i frajerow bez przyszlosci. Tyle w temacie.

Gość tak sobie myślę....
że ty nie wyglądasz na pomagającego, tylko na pomagiera i frajera :D

Gość jestę hakerę
mysl co chcesz. ale i tak ja mam racje

Gość dartowiu
zal mi ciebie... to tylko glupi, bezwartosciowy marketing, a jak chcesz pomagac to dzialaj w fundacjach charytatywnych, a nie probujac zarobic kase dla siebie, pozyskujac klientow tu na forum. zenada. wsadz sobie w tylek beznadziejne mlm

Gość jestę hakerę
dla mnie etat za 1100 zl jest bezwartosciowy. a gdzie ja debilu probuje pozyskjac klientow. ?

Gość tak sobie myślę....
pewnie tyle jesteś warty skoro proponują ci 1100 na miesiąc :D

Gość jestę hakerę
To byl tylko przyklad. Tyle ile ja zarabiam ty nigdy zarabial nie bedziesz. Czyli ludzie ktorzy zarabiaja te 1100 zl lub odrobine wiecej wg ciebie sa nic nie warci. Bo tyle mozna wywnioskowac z twojej wypowiedzi. Szczerze mowiac nigdy w zyciu niepracowalem ponizej 5000 zl netto. A mam juz 29 lat. ale co ty mozesz o tym wiedziec plebejuszu

Gość tak sobie myślę....
A ja mam dzieci z których najstarsze jest w twoim wieku chłopcze ! I wyglądasz mi na zwykłego łachudrę i oszusta !. Jak chcesz tak pomagać, to tak jak ktoś tu pisał, zgłoś się na wolontariusza do hospicjum, do czerwonego krzyża, albo innej tego typu organizacji a nie wyłudzaj na forach. Wstyd !!! Ale to wszystko, ta twoja obłuda i zakłamanie, kiedyś do ciebie wróci, zobaczysz !

Gość jestę hakerę
Dlaczego myslisz ze jestem łachudra i oszustem. Nigdy nikogo nie oszukalem. Pracuje legalnie i lubie pomagac ludziom. Wolontariat mnie nie interesuje. Nigdy nic nie wyludzalem na zadnym forum. I o jaka oblude i zaklamanie ci chodzi. I mozesz wierzyc lub nie ale do mnie moze wrocic tylko dobro bo takim jestem czlowiekiem. Widac zazdrosc cie zrzera bo ja w tym wieku juz jakies sukcesy osiagam a ty pewnie dalej prowadzisz monotonne zycie takie jakie prowadzi 80 % Polakow.

Gość tak sobie myślę....
Może tak ?, może nie :) Ale to nie ja, wygłupiam się ! To nie ja tu piszę jak nieuk i analfabeta skończony ja jestem spokojny i spełniony

Gość jestę hakerę
Nie wygłupiam sie. Oj chyba skonczyly ci sie argumenty co ?? I pewnie mam racje. Zyjesz przecietnie jak wiekszosc. Ciezko ci to przyznac co ?

Gość john legend
na temat mlm naroslo bardzo duzo mitow , a jak wiemy szary czlowiek uwierzy w kazda glupote i dlatego szare masy nie lubia mlm.

Gość bodo14789
Nie mitów a faktów !. W mity wierzą właśnie takie łosie jak ty :D

Gość john legend
jakie fakty co ty opowiadasz. mity to np. ze mlm to piramida, pranie mozgu, sekty, tylko ci na gorze zarabiaja itp. to sa mity, bajki a nie fakty. siedze w mlm juz na tyle dlugo ze umjiem rozroznic co jest faktem a co mitem. znam mlm w teorii i praktyce.

Gość bodo14789
to że siedzisz to akurat widać :D I o to właśnie chodzi !

Gość john legend
I na tym zakoncze rozmowe z toba smieszny czlowieczku. Zegnam

Gość bodo14789
oj coś ci nie wierzę. Zbyt dobrze znam takich jak ty !. Wyrzucą drzwiami ?, to oknem wlezie i będzie nalej głosił dobrą nowinę :D

Gość bodo14789
no widzisz oszuście ? I znów wlazłeś oknem :D

Gość bodo14789
i znów ktoś majstruje w dyskusji ! To forum to jakaś porażka !!!

Gość john legend
Popatrz na siebie gosciu. To jest dopiero porazka.

Gość DO FOLOMEYEVA
Folomeyev ja ci mogę pomóć - ODEJŚĆ Z TEGO ŚWIATA ty cwelu j.ebany NIEMYTY

Gość gość
śmiech na sali :) podsumowując po prostu żenada antymlmowce nie mający pojęcia co to jest i o co w tym chodzi , za robotę lepiej się weźcie ludzie , bo polacy to tylko jedną mają zdolność narzekania , użalania się nad sobą , mający pretensje do wszystkich i świata tylko nie do siebie za swoje nieudacznictwo

Nie ruszaj tego gówna, to nie będzie śmierdziało. Pisałem już, że toczy się przeciwko nim sprawa karna i za jakiś i tak stąd te gnoje znikną. Więc, nie tłumacz im nic, bo to i tak jak grochiem o ściane! :-D