Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ertjetj

lekarze to jednak nie znaja wartosci pieniadza

Polecane posty

Gość ertjetj

moj lekarz 2 tygodnie temu powiedzial zebym szla zrobic sobie badanie, sprawdzilam i czas oczekiwania rok! prywatnie 400 zl ale nie u niego tylko gdzies tam;/

Gość to prawda, jesli bedziesz sama
dlaczego zarzucasz, ze nie zna wartosci pieniadza?

Gość ertjetj
to ze kazal mi przyjsc z wynikiem koniecznie za 3 tygodnie a skad ja mam wytrzasnac 4 stowy?

dalej nie wiem o co Ci chodzi, to nie jego problem że nie masz pieniędzy na badanie

Gość to prawda, jesli bedziesz sama
ale dlaczego zarzucasz lekarzowi ze nie zna wartosci pieniadza? nie rozumiem tego

Gość ertjetj
choruje na toczen ciagle mam jakies badanie od wielu lat jestem na lekach tyle kasy juz wlozylam w leczenie ze szkoda gadac dodatkowo place oczywiscie obowiazkowa skladke zdrowotna i wkurwia mnie to juz

Gość to idz za tydzien do lekarza
i powiedz mu ze masz termin badania za rok. jak mu pilnie potrzeba to ci wystawi CITO

Gość ertjetj
denerwuje mnie to bo zarabiam w tym kraju gowniane pieniadze z moim stanem zdrowia nie wyjade na dorobek za granice rok czasu pff

Gość erertrrtrtty
a co ich to obchodzi, najwazniejsze ze oni maja 10 tys meisiecznie, a ty zdychaj

współczuję Ci tocznia, ale to przecież nie moja ani żadnego lekarza/pielęgniarki wina że jesteś chora. Personel medyczny nie jest od sponsorowania badań

Gość ertjetj
to pan doktor moze nie bedzie sobie zlecal badania za 3 tygodnie a za rok? co? skoro doskonale wie jak sytuacja wyglada

jeśli jest potrzebne na za 3 tygodnie to tak zleca. Tak szczerze to mu wisi czy je zrobisz czy nie. Jego zadanie zostało wykonane

Gość asdfghkj
A co to za badanie, że czeka się na nie aż rok?

Gość ertjetj
no dlatego mowie ze nie znaja wartosci pieniadza i pewnie dla lekarzy 400 zl to spluniecie a dla mnie pol pensji

Pragnę Ci przypomnieć tylko tak na marginesie że choroby autoimmunologiczne tj jak toczeń to są jedne z najbardziej drogich w leczeniu. Mogę Cię zapewnić że leki, badania i wszystko co do tej pory dostałaś od państwa to DOSTAŁAŚ bo Twoje podatki i składki to 1/10000 kosztów poniesionych przez Polskę

Gość ertjetj
wybacz skarbie ale moja rodzina i znajomi mimo ze nie choruja tez placa duze skladki zdrowotne wiec nie czuje sie nic winna moje dzieci tez beda placic! a wiekszosc nawet ma problem zeby dostac sie na wizyte nfz

tak działa system. Ci ktoś opłaca leczenie kosztem swojego (kolejek). Więc jeśli to Ty masz opłacane to nie psiocz na Polskę bo bez niej dawno mogłabyś już nie żyć

Gość kopkpo
lekarze po prostu nie zdaja sobie sprawy jak to jest zyc za gowniane np. 2000zl, skoro dostaja za jeden dyzur w szpitalu 1200zl

Gość ertjetj
ja wiem ze my podatnicy mamy zamknac dzioby i placic poslusznie a jak nie daj Boze nie zaplacimy to nagorsze kary nas czekaja ale nfz ma czas na wszystko i nigdzie sie mu nie spieszy ty jako lekarka powinnas wykazywac odrobine wiecej zrozumienia

ja moge Ci współczuć, ale nic więcej bo po pierwsze w żaden sposób Ci nie pomogę, poza tym widzę frustrację (co rozumiem) ale jest kierowana w złym kierunku A NFZ ma dziesiątki tysięcy takich jak Ty, więc wybacz że nie jesteś dla nich najważniejsza.

Gość ertjetj
haha polska jest na ostatnim miejscu jesli chodzi o leczenie chorob z autoagresji -sm -rzs inne na nowoczesne leki na cukrzyce tez nie ma na nowe leki przedłużające zycie chorym na czerniaka o nawet 5 lat! -NIE MA to przepraszam bardzo za co mam dziekowac? przy pierwszej mozliwosci powinnam rozsadnie jak i duza liczba chorych uciekac za granice! gdzie panstwo nie pozwoli zostac kaleka, lub szybko opuścić ten ziemski padół-chodzi o sm w tym przypadku i az 3 letnie leczenie interferonem nie martw sie oczy mam otwarte i widze co sie dzieje

Gość singielka800
nie obchodza mnie lekarze

Gość ertjetj
jedno wiem cytujac Pania Czubaszek -"pieniadze sa najwazniejsze " i tyle

Gość ertjetj
up

tak z ciekawości, wyżywasz się na lekarzu ale o co masz do niego pretensje? chciałabyś aby wyjął portfel i dał Ci te pieniądze? czy żeby w akcie protestu przeciwko kolejkom rozerwał swą koszulę niczym Rejtan na sądzie rozbiorowym? bo nie wiem czego oczekujesz

Gość lkfreinge
nie moja droga niech zastrajkuje wraz z innymi o kolejna podwyzke pensji wam sie nalezy przeciez 100 tysiecy miesiecznie +to co dorobicie prywatnie i wtedy moze bedzie pelna satysfakcja a moze nie napisz mi ze trzeba bylo zostac lekarzem to tez bym tyle zarabiala a odpowiem--nie mialam czasu! bo lezalam w szpitalach kiedy wy sobie wesolo studiowaliscie anatomie

i to też wina lekarzy że byłaś chora i nie mogłaś studiować? ach, zapomniałam, przecież lekarze odpowiedzialni są za wszystko od kryzysu gospodarczego, przez wszystkie choroby po wyginięcie dinozaurów Życzę zdrowia PS :medycynę można studiować w każdym wieku

Gość lkfreinge
a chora z tocznem 32 latka tez moze?no ciekawe to moze polece sie jutro zapisac.

Gość lkfreinge
ciekawe czy dożyłabym konca studiow:)