Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wiola85

Wzrost Maluszka po urodzeniu z wagą 3500 kg:)

Polecane posty

Tak pytam mniej więcej bo mój Mały tyle ma mieć i nie wiem jakiego rozmiaru rzeczy zabrać do szpitala:)wiem, że każde Dziecko jest inne ale tak tylko chce porównać:)Z góry dzięki:)))

Gość singielka800
moja kolezanaka urodziła syna 5 kg !!!!!

a jeszcze i te pomiary niepewne;) viola - weź po 2 sztuki tego co masz najmniejsze i 2 sztuki tego co większe, a resztę przygotuj w domu, żeby mąż w razie co dowiózł córka ważyła 3630 jak się urodziła i miała 54cm, miałam ubranka w rozm. 56 i dwa mniejsze bodziaki - chyba na 50

No właśnie pomiary wychodzą różnie:) No nic to faktycznie coś większego też będę musiała zabrać na wszelki wypadek;)

Gość mama007
mój miał 3250 i 54cm i w ciuszkach na 50 był na poczatku, więc 56 powinno byc dobre. Ale z tym usg róznie bywa, mi dawali 2800 na 4 dni przed porodem, więc to tak orientacyjnie tylko.

Gość tyjt
kurcze, szlam rodzic i nie mialam nawet takich dylematow. zabralam standardowe 56.........

Nie no to nie dylematy bez przesady:)w torbie mam 56 bo to standard ale chce zobaczyć jak to wygląda u innych kobietek:)

Zapewne to informacja z usg ale pamiętaj o granicy błędu. Równie dobrze dziecko może ważyć 3 albo 4 kg. Przy takiej wadze dzieci mają zazwyczaj 53-56 cm więc weź ubranka na 56. Mój syn miał 54cm ale miałam jedne body rozmiaru 50 i pasowały :)

Gość jasińska65656565
chyba coś ci sie waga pomyliła:P

Gość adibi
moj 3500 57cm, ale w ciuszkach 56 dal rade przez jakies poltora tygodnia ;P

A to do mnie:)) Swoją drogą to lekarz powiedział mi, że do 20 listopada nie donoszę a tu prosze:)nadal nic:)