Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tryhtrutyjuu

Miało być ostre rżnięcie a jest okres :)

Polecane posty

Gość tryhtrutyjuu

Kurcze czekałem cały tydzień na to żeby się zobaczyć z moją dziewczyną, od paru dni planujemy weekend, już planowaliśmy co sobie zrobimy i jak zajebiście będzie się pieprzyć całą nowa a właśnie przed chwilką dostałem od niej telefon że chyba nici z seksu bo dostała właśnie okres !!! :( :( :( Jak ja nienawidzę takich sytuacji :(

Gość Serebro
W czsie miesiączki tez mozna się kochać :) moze nic straconego :D

Gość tryhtrutyjuu
No można ale seks podczas okresu to nic przyjemnego, dziwne uczucie i wszędzie brudno ;/

Wszędzie brudno? A wiesz, ze podczas całej miesiączki koło 30-70ml krwi. Jest to około 1/3-1/2 filiżanki do kawy? Faktycznie, jucha leje się strumieniami. :D Coś mi się wydaje, że jesteś prawiczkiem, który miał kłopot z biologią. :(

Gość sex is fucking great
Vercia jak cie lubie to nie pierdol, to że masz taki lekki okresik to dobra twoja, ja wiem jaki mam ja i choćbym była bardzo napalona nie mogłabym ze względu na ilość krwi, oczywiście mówie o dwóch pierwszych dniach potem na upartego a jeszcze później na mniej upartego można jechac:)))

Gość dadsdasadsdsa
Niestety znam to, u nas to samo :O Mam okres o ponad tydzieńza wcześnie :O A tak chciało mi się bzykać 😭

Lekki okresik :O. Jak mam okres, to nie mogę wstać z wyra. :O To, co napisałam wiem od mojej koleżanki, pielęgniarki. Nawet tę wiedzę zweryfikowałam z googlami i wyszło to samo. A jak komuś się chce, to zawsze można wskoczyć pod prysznic i po problemie, a jak okres jest nieregularny to też można wskoczyć, ale do gabinetu lekarskiego. :)

tak na marginesie ja też dostałam o tydzień za wcześnie co się raczej nie zdarza ., :)

tez mi się tak zdarzyło, przyznaję że byłam z deka zesrana ,a czym to było spowodowane do dzis dnia nie wiem ,a u Ciebie ?

kurwa wczoraj tych pieprzonych reklam na kafe jeszcze nie było co to za shit !!!