Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalnedarze adwentowe

Kalendarze adwentowe czy warto?

Polecane posty

Zastanawiam się nad prezentem mikołajowym dla dzieci. Myślałam nad kalendarzem adwentowym np z klocków lego, ale jak się tak przyjrzeć uważnie to klocków jest niewiele a cena wyższa niż za jakiś zestaw. Myślicie ze warto czy lepiej kupić zestaw klocków?

prosze o odpowiedzi.

Gość odgrzewane kotlety
Te najmniejsze zestawy są chyba od 20zł, kalendarz adwentowy kosztuje ok. 3 zł-możesz kupić oddzielnie :)

Jak 3 zł? Kalendarz lego kosztuje od 70 do ponad 100 zł zalezy od modelu klocków. 3 zł to pewnie czekolada, ale mnie chodziło o te z zabawkami.

Gość odgrzewane kotlety
Tak czekolada,ale możesz kupić kalendarz adwentowy-czekoladę i zestaw klocków jego i dać w prezencie. Prawda?

Gość odgrzewane kotlety
Zestaw klocków lego.

Gość kalendarze adwentowe
Czekolady nie moge dać. Nie o to zresztą pytam. Zastanawiam się między kalendarzem lego a zestawem lego w podobnej cenie.

Gość teraz juz mama
Też sie zastanawiam ....lego kalendarz czy zestaw jakiś małej Moze wypowiedzą sie mamy które kupiły w tamtym roku

kupiłam w zeszłym roku kalendarz adwentowy z Lego Piraci, a 2 lata temu City, albo odwrotnie :D z tym że mój Syn nie lubi słodyczy, i nawet jak dostał czekoladowy kalendarz adwentowy w przedszkolu to owszem, zaglądał co się kryje w okienku ale czekolada i tak lądowała mi w kawie to w przypadku mojego syna mija się z celem kupowanie jakichkolwiek słodyczy i uszczęśliwianie go na siłę... co do kalendarza, teraz widziałam teraz już za 76 zł z przesyłką, chyba najdroższe są z Lego Star Wors - coś 120 czy 130 zł w tym kalendarzy Lego Piraci miał kilka figurek: napewno pirata, piratkę syrenke, szkieletora (a średnio w sklepie sama figurka kosztuje 10 zł) miał jakąś skrzynie z Lego, rekina, małpę z bananami tak więc wcale tych klocków aż tak mało nie było. w Lego City też figurek było sporo, tylko nie wiem dlaczego w okienku 24 ja myślałam że będzie mikołąj a tam był jakiś brodaty czarodziej w niebieskim ubranku, a na opakowaniu chyba był mikołaj ale głowy za to nie dam...

Gość gość
Ja zawsze dzieciom kupuje kalendarze adwentowe na Mikołajki by od tego dnia odliczały czas do Wigilii, kupuje z czekoladkami ponieważ pod choinkę zawsze dostają dzieci Full prezentów