Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marrta...

nazwal mnie lesbijka ;/

Polecane posty

Gość marrta...

hej mam taka sprawe, jest pewien chlopak ktory ugania sie za mna juz od paru lat, wiele razy juz dalam mu kosza, dodam tez ze nigdy nie mialam chlopaka bo poprostu mam jakas wewnetrzna blokade, chcialabym byc bardzo z kims ale nie potrafie. lubie flirtowac itd ale jak ma byc cos z tego wiecej to sie automatycznie odsuwam. ale do rzeczy,ten chlopak urazony chyba tym ze go odrzucam zaczal mnie wyzywac od lesbijek ;/ wlasnie dzisiaj wyslal mi jakies glupie smsy na ten temat i boje ise ze zacznie rozpowiadac te ploty. wkurwilam sie niemiliosiernie bo to nie prawda, mam przyjaciolki ale nigdy bym z nimi nic bo zwyczajnie pociagaja mnie faceci a z przyjaciolkami jestesmy jak siostry. comam zrobic zeby sie ode mnie odczepil i przestal wygadywac takie bzdury??

Jak to co masz zrobić? Nie reagować. Facet jest sfrustrowany, rozżalony. Zakompleksiony do bólu. Ci, co cię znają, będą wiedzieć, że ma problem. Ci, co ciebie nie znają... A po co przejmować się zdaniem osób, których Ty sama nie znasz? Wyluzuj, kobieto.

Gość Odmieniec Wymieniony
Co się obrażać? Lesbijstwo teraz w modzie. Idź za falą. Znam parę lesbiejek i ti są naprawdę b.fajne koleżanki, można znimi pogadać os serca, napić się i wyżalić.

Gość zanetkaa93
A tam nie przejmuj się :) Lesbijstwo to nic złego...nawet jak tak teraz będą gadać na ciebie to nic strasznego naprawde...