Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość xel

Odchudzanie - przyjemnie i pożytecznie

Polecane posty

Gość xel

Witaj, Jeśli chcesz schudnąć, a wciąż Ci się to nie udaje i przyrost masy ciała spędza Twój sen z powiek, powodując ciągła frustrację - mam dla Ciebie rozwiązanie, które połączy przyjemne z pożytecznym. Otyłość jest jak wiadomo charakterystycznym problemem tak zwanego pierwszego świata i wielu analityków wiąże ten problem cywilizacyjny z bogaceniem się społeczeństwa. Nadmiernie wysoka stopa życia prowadzi w takich warunkach do nadmiernej konsumpcji, napędzanej w dodatku przez marketing, który kreuje kolejne produkty i manipuluje obrazami w ten, sposób abyśmy kupowali i konsumowali coraz to więcej. Wyjście z tego zaklętego kręgu, które oferuję, jest o tyle proste, co genialne. Ze swojej strony jestem człowiekiem zafascynowanym nauką. W tym roku rozpocząłem studia doktoranckie, jednak jestem dość biedny. Mówiąc otwarcie, zazwyczaj nie mam co jeść, a w śmietnikach nie tak często można coś znaleźć. Jeszcze ciężej znaleźć w obecnych warunkach godziwą pracę. Z resztą, osobiście już od kilku lat próbuję przytyć, niestety wciąż bezskutecznie. Jestem obrzydliwie chudy. Jeśli masz problem z odchudzaniem, proponuję więc prostą transakcję polegającą na podzieleniu się ze mną środkami finansowymi, które pozwolą mi utrzymać się przy życiu, a Tobie pozwolą z większym rozmysłem dokonywać wydatków, możliwie ograniczając je do tych najbardziej potrzebnych. Zapraszam do kontaktu! wazna.sprawa@go2.pl

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować